Domica

23 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.

Bloklaan, 3632 NX Loenen aan de Vecht

Bloklaan, 3632 NX Loenen aan de Vecht
€ 2.750,- mo

Generale

Nieuw in de verhuur bieden wij u deze prachtige vrijstaande villa aan. Deze prachtige vrijstaande villa heeft een ruime, zonnige achtertuin en een guesthouse voor uw bezoek. De woning is recentelijk verbouwd, er worden hoogwaardige materialen gebruikt, kortom, een ideaal gezinshuis.

Loenen ligt in de driehoek Hilversum, Utrecht, Amsterdam, centraal in Nederland. Het dorp is goed bereikbaar met... Maggiori info

Caratteristiche

Informazioni generali
Numero di riferimento DHV00781
Prezzo € 2.750,- al mese
Deposito € 5.500,-
Imbottito
Imbottito Imbottito
Stato Prezzo ridotto
Accettazione Per lunedì 1 gennaio 2018
Ottenibile da Lunedì 1 gennaio 2018
Diritti di proprietà Lot Whole
Costruzione
Tipologia immobile Casa, villa, Casa indipendente
Tipo di costruzione Immobiliare esistente
Periodo di costruzione 2011
Superfici
Dimensione del lotto 161 m²
Superficie calpestabile 161 m²
Contenuto 550 m³
Suddivisione
Numero di piani 3
Numero di stanze 6 (4 le cui camere da letto)
All'aperto
Posizione Confine della foresta
Visuale libera
Posizione riparata
Posizione aperta
Caldaia
Combiboiler

Descrizione

Nieuw in de verhuur bieden wij u deze prachtige vrijstaande villa aan. Deze prachtige vrijstaande villa heeft een ruime, zonnige achtertuin en een guesthouse voor uw bezoek. De woning is recentelijk verbouwd, er worden hoogwaardige materialen gebruikt, kortom, een ideaal gezinshuis.

Loenen ligt in de driehoek Hilversum, Utrecht, Amsterdam, centraal in Nederland. Het dorp is goed bereikbaar met auto en bus. De trein kan vanaf station Breukelen worden gebruikt. Tevens zijn enkele supermarkten, sportvoorzieningen, restaurants, kinderopvang en diverse recreatie activiteiten binnen handbereik.

Indeling:
Via de oprit, welke afsluitbaar is met een hek, bereikt u de voordeur van de woning. U stapt binnen in de hal welke u toegang geeft tot alle vertrekken. Links is de werkkamer (of slaapkamer op de BG) van ca. 20m2, apart zwevend toilet met fontein en een ruime garderobe.

Verder doorlopend komt u in de ruime en zeer moderne luxe woon keuken terecht. Deze woonkeuken is voorzien van alle hedendaags inbouwapparatuur en bied u veel mogelijkheden. (aparte magnetron, oven, koffieautomaat, vaatwasser vriezer, koelkast, kookplaat en afzuigkap) De woonkamer, rechts om de hoek van de keuken is ruim, erg licht door de vele ramen en gemakkelijk in te delen.

Middels de openslaande deuren bereikt u het zonnige terras voorzien van zonwering en de fraai aangelegde ruime achtertuin. Achter in de tuin treft u een berging aan voor de fietsen en een Guesthouse. Deze ruimte is voorzien van een keukenblok, inloopdouche en woon - slaap gedeelte.

De vaste trap naar de eerste verdieping geeft u toegang tot 4 ruime slaapkamers, variërend in grootte, de wasruimte en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en vaste wastafel. Separaat tweede toilet.

Kortom, bent u opzoek naar een ruime woning voorzien van alle luxe? De Bloklaan is snel te betrekken voor een langere huurperiode.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor langere huurperiode
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, deze worden gemuteerd op eigen naam
- Gemeubileerd huren in overleg
- Waarborgsom 2 maanden
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie of het bezichtigen van dit object kunt u contact opnemen met Domica Hilversum via 035-2018411 of hilversum@domica.nl

Social