Domica

46 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.

Molenkade, 3645 AX Vinkeveen

Molenkade, 3645 AX Vinkeveen
€ 1.500,- mo

Generale

Dit schitterende gemeubileerde appartement bevindt zich op een prachtige locatie direct aan de Vinkeveense Plassen. Het appartement bevind zich in een heerlijke omgeving en is ideaal om lekker te relaxen. Midden in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar. Het park waar het appartement zich aan bevindt bestaat uit vijftig riante... Maggiori info

Caratteristiche

Informazioni generali
Numero di riferimento DHV00705
Prezzo € 1.500,- al mese
Deposito € 1.500,-
Vuoto
Vuoto Arredato
Accettazione Per mercoledì 1 novembre 2017
Ottenibile da Mercoledì 1 novembre 2017
Diritti di proprietà Lot Whole
Costruzione
Tipologia immobile APPARTAMENTO, mezzanino, appartamento
Piano 1 ° piano
Tipo di costruzione Immobiliare esistente
Periodo di costruzione 2005
Superfici
Dimensione del lotto 75 m²
Superficie calpestabile 75 m²
Contenuto 225 m³
Suddivisione
Numero di piani 1
Numero di stanze 3 (2 le cui camere da letto)
All'aperto
Posizione Presso Waterside
Visuale libera
Posizione riparata
Fuori dal villaggio
Sul corso d'acqua
Caldaia
Combiboiler

Descrizione

Dit schitterende gemeubileerde appartement bevindt zich op een prachtige locatie direct aan de Vinkeveense Plassen. Het appartement bevind zich in een heerlijke omgeving en is ideaal om lekker te relaxen. Midden in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar. Het park waar het appartement zich aan bevindt bestaat uit vijftig riante appartementen die zijn verdeeld over zes karakteristieke gebouwen. Ruim van opzet en fraai afgewerkt zorgen ze voor luxueus wooncomfort.

Indeling:
Via de slagboom krijgt u toegang tot het terrein waarna u uw eigen appartement kunt betreden. Het appartement bevind zich op de eerste etage te bereiken via de trap. U stapt binnen in de hal welke u toegang geeft tot alle vertrekken. Rechts de kleine slaapkamer, ca. 15m2 en links de grootste slaapkamer 20m2. De badkamer is voorzien van douche, ligbad en vast wasmeubel.

De woonkamer, aan de achterkant van het appartement is ruim, erg licht en netjes gemeubileerd. Het zonnige balkon is te bereiken middels het schuifpui. Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaat vloer en nette wand afwerking. De keuken, aan de zijkant van de woonkamer is voorzien van hedendaags inbouwapparatuur en luxe. Tevens kunt u het raam en deur open zetten.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar
- Huurperiode bespreekbaar
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 of hilversum@domica.nl

Social