Domica

46 proprietà sono stati noleggiati negli ultimi 30 giorni.

Gruttolaan, 5262 ZG Vught

Gruttolaan, 5262 ZG Vught
€ 1.095,- mo

Generale

Mooi wonen in Vught!

Zeer nette hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Vught. Binnen enkele minuten bereikt u het winkelplein het Moleindplein. Hier bevinden zich supermarkten en winkel. Uitvalswegen naar Tilburg, Eindhoven en Den Bosch zijn binnen 5 minuten bereikbaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer, nette nieuwe keuken, onderhoud vriendelijke tuin, 3 slaapkamers e... Maggiori info

Caratteristiche

Informazioni generali
Numero di riferimento DDB00470
Prezzo € 1.095,- al mese
Deposito € 1.095,-
Imbottito
Imbottito Imbottito
Stato Nuovo affitto
Accettazione Per consultazione
Ottenibile da Venerdì 1 settembre 2017
Costruzione
Tipologia immobile Casa, CASA UNIFAMILIARE, Casa d'angolo
Tipo di costruzione Immobiliare esistente
Periodo di costruzione 1991
Superfici
Dimensione del lotto 102 m²
Superficie calpestabile 102 m²
Contenuto 284 m³
Suddivisione
Numero di piani 2
Numero di stanze 4 (3 le cui camere da letto)

Descrizione

Mooi wonen in Vught!

Zeer nette hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Vught. Binnen enkele minuten bereikt u het winkelplein het Moleindplein. Hier bevinden zich supermarkten en winkel. Uitvalswegen naar Tilburg, Eindhoven en Den Bosch zijn binnen 5 minuten bereikbaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer, nette nieuwe keuken, onderhoud vriendelijke tuin, 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling:
Bij binnenkomst komt u via de hal in de woonkamer en trap opgang naar de eerste etage. De woonkamer is voorzien van een nieuwe tegelvloer. De woonkamer is gemakkelijk in te delen met zijn ruim 45 m2. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Deze keuken is voorzien van een vaatwasser en aansluiting voor oven en gasfornuis. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Vanuit hier kunt u de tuin bereiken.
Tevens is vanuit de woonkamer en de hal op de begane grond de eerste badkamer bereikbaar welke voorzien is van een douche en wastafel.

Eerste etage:
Hier bevinden zich de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben een afmeting van 12, 10 en 8 m2. De kleine slaapkamer geeft toegang tot de vide. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel meubel en toilet.

Kortom een instapklare woning waar u met veel plezier kunt wonen.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl

Social