Huurwoning in Eindhoven

Na sluitingstijd van de winkels kent Eindhoven een levendig uitgaansleven. Uitgaan kan in talrijke gelegenheden, van (dans)cafés, grand-cafés en discotheken tot bruine kroegen. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk grand-cafés en grote terrassen. Aan de zuidkant van het centrum liggen het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 aaneengesloten (dans)cafés, kroegen en discotheken en de Stratumsedijk, in het verlengde van het Stratumseind.U heeft dan ook een juiste beslissing genomen, om te gaan huren in Eindhoven, zoals u kunt lezen is er voor ieder wat wilds. Om u te helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning, staan onze medewerkers volledig tot uw beschikking.

Eindhoven
Eindhoven telt meer dan 140 rijksmonumenten, waaronder een groot aantal historische bouwwerken. Het gebied de Bergen is een Eindhovense wijk die nog in zijn oude staat is, maar ook op andere plaatsen in de stad zijn bezienswaardige historische panden te bezoeken. Met name de industriële revolutie, die aanvankelijk door textiel-, sigaren- en luciferfabrieken, en later voornamelijk door Philips, in de stad teweeg is gebracht, is de moeite van het verdiepen waard. Andere hoogtepunten zijn de Catharinakerk (1867) en de Heilig Hart of Paterskerk (1898).

Huurwoning in Eindhoven
Zo veel aanbod op de huurmarkt, maakt een juiste keuze moeilijk om te maken. Hier komt Domica Eindhoven om de hoek kijken. Als beste bemiddelingskantoor van Eindhoven en omgeving, en onze jaren lange ervaring heeft ervoor gezorgd dat75% van onze relaties binnen 1 maand een geschikte huurwoning vinden. Heeft u interesse in een huurwoning of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze enthousiaste medewerkers 040-7820040.