Studio huren in Eindhoven

Studio huren in Eindhoven.
Domica Eindhoven kan u diverse mogelijkheden bieden inzake huisvesting.

Eén van deze mogelijkheden is het huren van een gestoffeerde of gemeubileerde studio. 
Domica Eindhoven heeft gestoffeerde en gemeubileerde studio’s in diverse prijsklassen. Deze studio’s zijn gelegen op diverse locaties in Eindhoven nabij o.a. het stadscentrum, Meerhoven, Flight Forum, de High Tech Campus, ASML en in de omliggende dorpen.

Wat is een studio in Eindhoven? 
Een studio is een 1-kamerappartement waarbij u woont en slaapt in dezelfde ruimte. Het voordeel is dat u bij een studio eigen faciliteiten heeft zoals een keuken en badkamer. Deze hoeft u dus niet te delen met andere bewoners, waardoor u veel privacy heeft. De huurprijs van een studio ligt gemiddeld genomen lager dan de huurprijs van een appartement maar u heeft wel de luxe dat u uw faciliteiten niet hoeft te delen.

Studio’s te huur in Eindhoven
Benieuwd naar het overzicht van beschikbare studio’s te huur in Eindhoven, bekijk dan ons actuele aanbod van studio’s in Eindhoven. Vanwege de grote diversiteit is er altijd een studio beschikbaar welke aan uw woonwensen voldoet. Bent u opzoek naar een accommodatie in het centrum van Eindhoven of juist in Stratum, Gestel, Woensel, Strijp of Tongelre dan bent 

Meer weten over een studio huren in Eindhoven
Bent u ook opzoek naar een studio? Laat het ons weten!
Bel naar ons kantoor op 040-7820040 of kom eens binnen lopen. Ons kantoor in gevestigd aan de Hoogstraat 10 in Eindhoven.

Naast een studio huren in de regio Eindhoven kunt u ook:
Huurwoningen in Eindhoven
Appartement Huren in Eindhoven
Villa huren in Eindhoven
Kamer huren in Eindhoven
Parkeerplaats huren in Eindhoven
Luxe appartementen huren in Eindhoven