Domica

48 właściwości zostały wynajęte w ostatnim 30 dni.

Rokin, 1012 KL Amsterdam

Nowe mieszkanie wynajem
Rokin, 1012 KL Amsterdam
2 850 € /mo

Ogólny

In het hart van de metropool Amsterdam vindt u op een toplocatie in een markant historisch gebouw een prachtig gerenoveerd vier-kamerappartement!

Wonen op het Rokin betekent alles bij de hand. Winkelstraten liggen in alle windrichtingen aan de Dam. Interieurdesign, coffee company’s, kleding, terrasjes, theaters, musea, restaurants en cafés, de keuze is legio en op loopafstand. Maar ook de gewo... Więcej informacji

Cechy

Oferta
Numer referencyjny DAM02581
Cena wywoławcza 2 850 € miesięcznie (koszty serwisu wraz z, włącznie z gazu, włącznie z wody, wraz z energii elektrycznej, umeblowane, Meble tapicerowane)
Kaucja 3 500 €
Nieumeblowany Tak
Nieumeblowany Umeblowany
Status Nowe mieszkanie wynajem
Akceptacja Według 1 lutego 2017
Dostepne od 1 lutego 2017
Prawa własności Dużo
Konstrukcja
Rodzaj budynku Mieszkanie, mieszkanie na piętrze, mieszkanie
Piętro 4 piętro
Czas budowy 1900
Powierzchnie i zawartość
Powierzchnia działki 150 m²
Efektywna powierzchnia 110 m²
Zawartość 210 m³
Mapowanie
Liczba pięter 1
Liczba pokoi 4 (3, sypialnie)
Na zewnątrz
Lokalizacja Centrum miasta

Opis

In het hart van de metropool Amsterdam vindt u op een toplocatie in een markant historisch gebouw een prachtig gerenoveerd vier-kamerappartement!

Wonen op het Rokin betekent alles bij de hand. Winkelstraten liggen in alle windrichtingen aan de Dam. Interieurdesign, coffee company’s, kleding, terrasjes, theaters, musea, restaurants en cafés, de keuze is legio en op loopafstand. Maar ook de gewone supermarkt vindt u in uw buurt, de huisarts, de kiosk voor uw krant en de fietsenmaker. Een stap buiten de deur en u vindt alles wat u nodig heeft in het authentieke centrum van Amsterdam.

Het betreft een ruime driekamerappartement van ca. 120 m2, gelegen op de vierde etage. Het appartement bevind zich midden in het gebouw en heeft toch nog veel licht binnen. U komt binnen in een hal, welke gemeenschappelijk gebruikt word met een ander appartement. Via een afgesloten deur komt u binnen in de woonkamer met een moderne keuken voorzien van inbouw apparatuur. Er is één slaapkamer, een ruime badkamer met een bad, douche en een separaat toilet.

Huurprijs € 2.850,- per maand, inclusief energiekosten tv en internet.
Borg: € 3.500,00

BIJZONDERHEDEN
Entree in de Nes
Lift en trappenhuis
Eigen bemetering
Luxe badkamer met wastafel en douche
Eigen grond
Ruime verlichting via de ramen ondanks dat het appartement in het midden van het gebouw is
Gezonde VvE die professioneel beheerd wordt.
De servicekosten zijn incl.
De Noord-Zuid lijn is in een afrondende fase.

OMGEVING:
Centrum
Centraal Station
Kalverstraat
Nes
Dam
Grachtengordel

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u! Dit appartement is zeker een bezoek waard, de buurt, de ligging en het appartement doen u zeker besluiten dit aan te huren voor langere tijd.

Społecznościowy