Domica

18 właściwości zostały wynajęte w ostatnim 30 dni.

Domica stond 7 maart op I am Expatfair

Domica stond 7 maart op I am Expatfair

Domica was zaterdag 7 maart jl. prominent aanwezig als standhouder op de eerste I am Expat fair die werd gehouden in de Amsterdamse Westergasfabriek. De I am Expat fair is een beurs die special is gericht op expats die wonen- en werken in Nederland.

Domica had gekozen voor een Hollands thema om de expats te informeren over de dienstverlening van de landelijk opererende verhuurmakelaar; geïnteresseerden konden een heerlijke stroopwafel proeven en kregen tulpenbollen uitgedeeld.

Gedurende de gehele dag konden expats en relocation bedrijven informatie krijgen over het huren van een woning in Nederland. Wat de meeste expats erg verrassend vonden is dat Domica geen bemiddelingskosten aan de huurder rekent!

De meeste internationale vestigingen van Domica: Domica Eindhoven, Domica Rotterdam, Domica Dordrecht, Domica Almere en Domica Amsterdam waren met medewerkers vertegenwoordigd op de beurs, en konden zich aan de klant te presenteren als 'expat'verhuurmakelaar. Er zijn veel contacten uitgewisseld. Domica kijkt terug op een geslaagde beurs.

Społecznościowy