Op zoek naar een huurwoning in Rotterdam?

Bent u om een speciale reden opzoek naar een huurwoning in Rotterdam? Dit kan zijn omdat u in Rotterdam komt werken, u in Rotterdam komt studeren, u uw huis heeft verkocht en wilt overbruggen in een huurwoning of misschien wel omdat u voor het eerst samen wilt gaan wonen.

Dan moet u bij Domica Rotterdam zijn!

Domica Rotterdam is een verhuurmakelaar waarbij de wens van u, als huurder, centraal staat. Wij hebben dan ook een ‘klantgerichte aanpak’.  U kunt bij Domica Rotterdam uw woonwensen doorgeven. Denk hierbij aan budget, woongebied en aantal slaapkamers. De vriendelijke en professionele medewerkers van Domica Rotterdam zullen hun uiterste best doen om een passende woning voor u te vinden. Zit deze momenteel niet in het aanbod van vandaag? Geen zorgen. Domica Rotterdam heeft een wisselend aanbod. Wellicht zit uw droomwoning in het aanbod van morgen. 

Domica Rotterdam bied verschillende woningen aan. Van appartement tot woonhuis en van Penthouse tot studio. Voor ieder wat wils. Ook bied Domica Rotterdam woningen op diverse locaties. Denk hierbij aan een appartement in het centrum van Rotterdam, vlak bij trein/metro station Blaak en de in 2014 geopende Markthal. ’s Avonds loopt u naar beneden en biedt een ruime keus uit restaurants zich aan. Een ander voorbeeld uit het aanbod van Domica Rotterdam is een woonhuis in Hillegersberg. Hillegersberg is een nette wijk in het Rotterdamse stadsdeel. Hier woont u rustig maar toch zeer centraal. Met de tram bevindt u zich binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam. Woont u liever in Rotterdam-Zuid? Ook dat is mogelijk via Domica Rotterdam. Wij bieden regelmatig verschillende woningen aan in de buurt van het winkelcentrum Zuidplein en congres/evenementen centrum Ahoy.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u dan een kijkje op onze website (zie bijgevoegde link) of neem contact op met één van onze medewerkers via 010-2680024.