Domica Rotterdam, uw professionele woning verhuurmakelaar

Dé  gespecialiseerde verhuurmakelaar in Rotterdam en omstreken. Ons werkgebied is van Spijkenisse tot Ridderkerk en van Barendrecht tot Schiedam. Domica Rotterdam bemiddelt al jaren actief tussen woningzoekenden en aanbieders van vastgoed. 

Wij staan bekend om onze goede service en transparantie. De medewerkers van Domica Rotterdam staan 5 dagen per week tot uw beschikking, ook na 18.00  uur  en helpen u uiteraard graag aan de perfecte woning, kamer of appartement. De verhuur hiervan kan zowel voor korte termijn ( tot 6 maanden) als op lange termijn ( vanaf 6 maanden tot onbepaalde tijd).

Huren bij Domica Rotterdam heeft veel voordelen. Zo bieden wij altijd een zeer ruim assortiment aan van diverse kamers, appartementen en luxe woningen. Zowel gestoffeerde als gemeubileerde huurwoningen.

Gemeubileerde appartementen zijn vooral voor de expats, die voor een bepaalde periode in Nederland komen werken en op zoek zijn naar een compleet ingerichte ( gemeubileerde ) woning. Deze woningen zitten veelal in het wat hogere segment van de markt.

Het grootste gedeelte van ons aanbod van woonruimte kunnen direct bewoond worden, of komen vrij aan het einde van deze maand. Nadat er een woning is vrijgekomen, wordt deze van tevoren goed geïnspecteerd door de medewerkers van Domica. 

Als de woning gevonden is, helpt Domica mee met het gehele huurproces. Van bezichtiging tot huurcontract, maar ook daarna nog staan onze medewerkers voor u klaar.

Inschrijven bij Domica Rotterdam is geheel vrijblijvend .  Op onze website ( www.domica.nl)  staat het actuele aanbod, dit aanbod wordt dagelijks vernieuwd.

Staat uw woning er niet tussen? Schrijf u dan kosteloos in en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod! Ook kunt u een zoekopdracht afgeven , dan ontzorgen wij u volledig. Zodra er een woning vrijkomt die aan uw eisen zou kunnen voldoen, neemt Domica Rotterdam direct contact met u op.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Rotterdam aan de Admiraal de Ruyterweg 85.

Onze medewerkers staan u graag te woord aan de telefoon, maar u kunt ook gewoon ons kantoor binnen wandelen!

Domica Rotterdam:

Adres: Admiraal de Ruyterweg 85 ( 3031 AA ) Rotterdam

Telefoon: 010-2680024

E-mail: rotterdam@domica.nl