Verhuurmakelaar Domica verhuurt aan betrouwbare en gescreende huurders

Domica is een landelijk opererende verhuurmakelaar met inmiddels 19 vestigingen in Nederland. Eigenaren en beleggers schakelen Domica in om hun appartementen, kamers, woningen en beleggingsobjecten te verhuren aan gescreende kandidaten.  Bent u vastgoedbelegger, gaat u voor langere of korte tijd naar het buitenland of wilt u uw te koop staande woning verhuren op basis van de Leegstandwet? Bij Domica bent u aan het goede adres: wij assisteren u graag bij de verhuur en beheer van uw woning.

Waarom een verhuurmakelaar van Domica inschakelen bij de verhuur?

Verhuren kan toch iedereen, horen wij wel eens? De vraag naar huurwoningen is groot, maar niet iedere huurder is de kandidaat die hij zegt te zijn. Verhuur is de core business voor Domica en wij zorgen proberen alle verhuurrisico's voor u te beperken.

Wij overtuigen u graag van onze lokale en vakinhoudelijke expertise:

  • Domica zorgt voor een snelle en goede verhuur van uw woning
  • professioneel advies over de te hanteren huurprijs (evt. op basis van berekening WWS)
  • Door ons landelijke netwerk beschikken de verhuurmakelaars van Domica over een database met gescreende huurkandidaten, bedrijven en expats, uw huurobject of belegging zo snel en zo goed mogelijk wordt verhuurd.

Uitgebreide screening van huurkandidaten door de Domica verhuurmakelaar
Alle huurkandidaten worden door Domica onderworpen aan een uitgebreid antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en meerdere credit checks. Zo proberen wij de risico's van verhuur voor onze verhuurders te beperken en te ontzorgen!

Professionele marketing benadering van Domica
Alle huurobjecten die Domica aanbiedt worden breed in de markt gezet. Naast plaatsing van uw woning met mooie foto's en een Nederlandse en Engelse omschrijving op de www.domica.nl website (met ca. 90.000 bezoekers per maand) met publicatie op alle veelgebruikte websites zoals Funda, VBO, Pararius, Marktplaats, Trovit, Huurda, Jaap, Huislijn, Huurwoningen.org en XPatrentals.com.

Wilt u weten wat verhuurmakelaar Domica bij de verhuur van uw woning voor u kan betekenen? Neem snel contact op met de <a href="http://www.domica.nl/10-7dcf/contact-zoeken/vestigingen">&nbsp;Domica vestiging</a>&nbsp;bij u in de buurt.