U zoekt direct woonruimte voor uw technisch personeel of uw expats in de regio Rotterdam? Bel dan nu met Domica Rotterdam

Wilt u snel een gemeubileerde huurwoning huren waar uw personeel goed in kan wonen? Dan zit u bij Domica Rotterdam goed!

Via ons kunt u uw buitenlandse werknemers snel en eenvoudig laten huisvesten in huurwoningen, appartementen of studio’s. Als u bij ons huurt weet u zeker dat dit op een verantwoorde manier gebeurt. Wij zijn een betrouwbare verhuurmakelaar die al jaren toonaangevend is op de huurwoningenmarkt in Rotterdam. Al veel expats zijn door ons toedoen met succes gehuisvest. 

Wij kunnen per direct geschikte woningen en appartementen aanbieden omdat wij beschikken over een groot en verschillend aanbod van huizen, maar ook omdat Domica een zeer breed netwerk van verhuurders en vastgoed beleggers heeft. Mocht uw woning er dus niet bij staan kunnen wij altijd nog een zoekopdracht voor u uitvoeren. Dan gaan onze verhuur makelaars de markt voor u op en informeert bij onze vele contacten.

Tijdens het huurproces wordt u volledig begeleidt door Domica Rotterdam. Zo gaat ons personeel mee naar bezichtigingen en stelt later ook waar nodig de huurovereenkomst op. Dit gebeurd altijd in overleg met de huurder en verhuurder, zodat er uiteindelijk een waterdicht contract op tafel komt.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons kantoor of maak een vrijblijvende afspraak zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken.

Domica Rotterdam – Admiraal de Ruijterweg 85

Telefoon: 010-2680024 of mail ons: rotterdam@domica.nl