Domica Rotterdam , ook voor personeelshuisvesting van expats en technisch personeel

Op zoek naar een huurwoning voor uzelf als Expat of misschien wel voor uw buitenlandse werknemers? Stop dan direct met zoeken! Domica Rotterdam biedt veel verschillende huurwoningen aan in Rotterdam, Botlek, Europoort en Maasvlakte en omgeving.

Wij verzorgen zeer degelijke woningen voor particulieren en expats, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Dit is voor buitenlandse werknemers zeer aantrekkelijk. Onze gediplomeerde verhuurmakelaars kunnen u als expat of uw buitenlandse werknemers snel en op een goede manier huisvesten in de door u gekozen regio van Rotterdam en omstreken.  Al onze huurwoningen zijn van alle gemakken voorzien, zodat het voor de huurder zo aangenaam mogelijk is.

Kijk op de website van Domica voor ons actuele huuraanbod. Er zijn verschillende huurwoningen in meerdere  segmenten, gestoffeerd of compleet ingericht.  Mocht uw woning er niet tussen staan kunnen wij een zoekopdracht voor u uitvoeren op basis van No Cure No Pay. Dan gaan wij de markt voor op en nemen contact met u op als we denken een woning te hebben gevonden die aan al uw eisen voldoet.

Neem gerust contact op met ons kantoor of maak een vrijblijvende afspraak!

Domica Rotterdam

Telefoonnummer : 010-2680024 of mail naar rotterdam@domica.nl