Koopwoning verhuren via verhuurmakelaar Domica

Waarom een koopwoning verhuren via Domica? 

Tegenwoordig kun je veel koopwoningen tijdelijk huren via verhuurmakelaar Domica omdat ze gewoonweg niet verkocht worden. De eigenaar van het huis dat te koop staat heeft de keuze; de woning leeg laten staan waarbij de kosten voor gas water en licht gewoon doorlopen, of tijdelijk verhuren van de koopwoning via Domica waarbij er natuurlijk huur wordt betaald en de variabele kosten voor de huurder zijn. Wij adviseren altijd om de woning exclusief te verhuren, dan is er achteraf nooit gedoe.

Staat uw koopwoning al lang te koop?

Bent u eigenaar van een koopwoning die u wilt verhuren. De verhuurmakelaars van Domica informeren u graag over de verhuurmogelijkheden, voorwaarden, risico's en huurprijs bij verhuur. 

Verhuren via de leegstandwet 

Vaak worden koopwoningen verhuurd op basis van de Leegstandwet, zodat het zowel voor huurder en verhuurder duidelijk is dat de woning niet voor onbepaalde tijd beschikbaar is, maar voor bepaalde tijd. Indien zich een koper voor de woning meldt, is het huurcontract opzegbaar. Uiteraard bemiddelen de verhuurmakelaars van Domica u erbij.

Welke koopwoningen kunt u verhuren of huren via Domica? 

U heeft de keuze uit appartementen, vrijstaande woningen, flat's of studio's. Huurders hoeven Domica geen courtage te betalen bij de aanhuur van een woning.

Laat de verhuurmakelaars van Domica u informeren over de verhuurmogelijkheden van uw koopwoning