Uw huurwoning in Rotterdam

Bent u op zoek naar een woning in de regio Rijnmond maar krijgt u maar geen goed overzicht van de beschikbare huurwoningen? Stop dan met zoeken en neem Domica Rotterdam als aan huur makelaar.

Domica
Rotterdam is een verhuurmakelaar die actief is in de regio Rijnmond. Wij huisvesten al periodes lang zowel particulieren als expats met succes. Door ons brede aanbod kunnen wij veel voor u betekenen. Bezoek voor ons actuele aanbod onze website.

Staat uw woning niet op onze website? Lever dan een zoekopdracht bij ons in. Dan gaan wij op zoek naar de woning die aan uw eisen voldoet en nemen contact met u op mochten we iets nieuws gevonden hebben.

Wij werken bij Domica Rotterdam met een ‘no cure no pay’ beleid, dit houdt in dat u ons alleen betaalt als we een woning voor u hebben gevonden.

U heeft bij Domica
Rotterdam de keus om gestoffeerd of gemeubileerd te huren. Met name voor expats is het gemeubileerd huren zeer interessant, aangezien zij hier tijdelijk verblijven. Alle woningen van Domica Rotterdam zijn van alle gemakken voorzien, zodat u zich er direct thuis kunt voelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden geworden? Maak dan een vrijblijvende zodat we die kunnen bespreken! T: 010- 2680024 E: rotterdam@domica.nl