woning huren in Spijkenisse

Op zoek naar een huurwoning in Spijkenisse ? Bent u , als expat of particulier , zoekende naar een gemeubileerd appartement  in Spijkenisse ? Bel dan nu Domica Rotterdam. U bent op zoek naar een huurwoning maar ziet het niet zitten in de stad te gaan wonen? Dan heeft Domica Rotterdam de juiste huurwoning voor u ! Wij bieden namelijk niet alleen woningen in Rotterdam aan maar zijn ook actief in de omstreken. Zo hebben wij ook meerdere woningen in Spijkenisse in ons aanbod.

Spijkenisse is een plaats uit de gemeente Nissewaard en telt zo’n 75000 inwoners. Het is gelegen in de Rijn-Maasdelta, onder de industrie van Rotterdam op het eiland Putten. Voel het landleven in de polders en geniet van de rustige dorpjes in de omgeving. Er is ruime keuze in scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. In iedere wijk vindt u kinderopvanglocaties en busdiensten zorgen voor goed vervoer in de stad. Een belangrijk vervoersmiddel is natuurlijk de Metro. Zo sta je binnen een halfuur al midden in Rotterdam, ideaal als je wilt wonen in een rustige woonomgeving en werkzaam bent in de stad Rotterdam 

Domica Rotterdam is al jaren toonaangevend op de Huurwoningenmarkt van Rotterdam en omgeving. Zo huisvesten wij onze huurders bestaande uit particulieren , buitenlandse werknemers en expats al periodes lang met succes in de regio Rotterdam. Door ons brede aanbod kunnen we veel voor u betekenen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te doorpreken.

T:010-2680024
E: rotterdam@domica.nl