Verhuur uw woning in Rotterdam snel en vertrouwd bij Domica Rotterdam

U wilt uw woning of appartement met spoed verhuren in Rotterdam ? U wilt leegstand voorkomen ? bel dan nu met Domica Rotterdam voor een vrijblijvende afspraak

Bent u in het bezit van een of meerdere appartementen / huizen en wilt u deze met spoed verhuren? Dan is Domica Rotterdam de mogelijkheid voor u om betrouwbaar uw woning te verhuren voor zowel een korte als lange periode. Domica Rotterdam heeft al jaren ervaring met huiseigenaren en voorziet ieder van zijn of haar wensen. Klanttevredenheid is een van de ‘Key elements’ van Domica Rotterdam. Zijn de klanten niet tevreden dan is Domica Rotterdam ook niet tevreden. Daar staat Domica Rotterdam bekend om in Rotterdam en omstreken.
Gemeubileerde/gestoffeerde studio’s, appartementen en huizen verhuurt Domica Rotterdam snel en professioneel. Ook uw woning is daarom interessant voor ons! Onze huurders worden volledig gescreend en hun achtergrond wordt gecheckt zodat u verzekerd bent van een goede huurder.
Ons team bestaat uit een klein groepje van 4 werknemers die erg gedreven zijn om u te helpen met het verhuren van uw woning. Domica Rotterdam is VBO gecertificeerd, een vertrouwd gevoel.


Denk niet langer na en kom gerust bij ons langs lopen voor een vrijblijvend gesprek of bereik ons via:
E: Rotterdam@domica.nl 
T: 010-2680024