Een goede oplevering van uw huurwoning met behulp van Domica Rotterdam

De eerste dag van de maand. Tijdens deze dag vinden veel opleveringen van huurwoningen plaats, zowel  de nieuwe huurder als de huurder die de woning weer verlaat.  Wat belangrijk is, is dat u als verhuurder zorgt voor een goede rapportage bij de oplevering. Waarom? Dat legt Domica Rotterdam u graag uit.
Een opnamestaat is een opname van een woning tijdens , voor of na de sleutel overdacht. Als de huurder de sleutel krijgt vanuit de verhuurder lopen zij samen de gehele woning door om alles te rapporteren. De gehele inventaris wordt dan opgenomen. Dit voorkomt achteraf discussies als de huurder de woning ooit weer verlaat.  Domica Rotterdam kan dit proces van u overnemen, u ontzorgen.
Bent u van plan uw woning gemeubileerd te verhuren? Zorg dan ook voor een complete inventarisatielijst. Deze kunt u dan samen met de huurder  doorlopen en bij de incheck tekent de huurder deze voor akkoord
Domica Rotterdam krijgt vaak de vraag van verhuurders hoe het nou zit met de meterstanden. Of u de woning inclusief of exclusief verhuurd, het is altijd raadzaam foto’s te maken van de meterstanden voor er een huurder ingaat en nadat die er weer uit gaat. Maak dan ook foto’s van de meter. dit om later misverstanden te voorkomen. Wij adviseren u ook deze foto's toe te voegen aan het incheck of uitcheck rapport.  

Heeft u meer vragen over het opleveren van uw huurwoning aan huurders? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Domica Rotterdam zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken. 
E: rotterdam@domica.nl
T:010-2680024