Voordelen van uw woning verhuren via Domica Rotterdam

Werken met verhuurmakelaar Domica Rotterdam, alle voordelen op een rij!
Domica Rotterdam is een verhuurmakelaar dat al jaren actief is in de omgeving Rijnmond. Domica Rotterdam is VBO gecertificeerd, daarom bent u verzekerd van een succesvolle samenwerking. Uw vastgoed zal bij Domica verhuurt worden aan particulieren  van Nederlandse komaf of aan expats. Iedere kandidaat huurder wordt grondig gescreend voordat hij of zij in aanmerking komt voor uw huurwoning. Dit beleid zorgt ervoor dat zowel huurder als verhuurder altijd tevreden is over de werkwijze van Domica Rotterdam.

Wat zijn de voordelen om Domica Rotterdam als verhuurmakelaar in te huren?
Dagelijks spreken wij met huurder/verhuurders, vastgoedbeleggers en expats. Wij kunnen er voor zorgen dat er een verminderde kans is op leegstand van uw woningobject. De lokale verhuurmakelaar kent de markt door en door en weet daarom precies hoe uw woning zo snel mogelijk verhuurt kan worden. Iedere dag hebben wij intensief contact met potentiele huurders. Door Domica Rotterdam in te schakelen weet u zeker dat uw woningobject bij de goede doelgroep te recht komt en hierdoor snel verhuurt wordt.

Domica Rotterdam bied ook de mogelijkheid advies te geven bij een nieuwe aankoop van een woning. Wij zorgen ervoor dat u niet de verkeerde woning met doelgroep aan elkaar combineert. Maak dus gebruik van Domica Rotterdam om uw woning niet aan de verkeerde doelgroep aan te koppelen. Zo kunnen wij ook adviseren wat expats belangrijk vinden bij een woning of in welk gebied zij willen wonen. Ook geven wij advies over als u uw woning wilt verbouwen en hoe u er voor kunt zorgen dat uw woning meer oplevert.   

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Domica Rotterdam of heeft u vragen over hoe u uw woning het beste kan verhuren? Neem dan contact op of kom gerust langs op ons kantoor in Rotterdam

E: Rotterdam@domica.nl
T: 010-2680024