Uw huis in Utrecht snel verhuren aan goede huurders

Verhuurders in Utrecht opgelet!!!! Domica Utrecht is met spoed op zoek naar huurwoningen in de regio Utrecht voor haar klanten.

Bent u in afwachting van de verkoop van uw woning en wilt u deze via de Leegstandswet verhuren? Gaat u op wereldreis of verhuist u tijdelijk naar het buitenland en zoekt u een tijdelijke bewoner voor uw huidige huis? U wenst de leegstand van uw beleggingspanden zo veel mogelijk te beperken? Dan hebben wij het antwoord: Domica Utrecht neemt alle zorgen uit handen en verzorgt snel en vakkundig een volledig gescreende huurder voor uw pand.

Bij Domica Utrecht voelt ook u zich als verhuurder thuis. De vraag naar huurwoningen in Utrecht, maar ook in randgemeenten als Zeist, Nieuwegein en Houten, is groot en neemt nog steeds toe.

Dagelijks worden wij bij Domica Utrecht benaderd door multinationals zoals Cap Gemini, UMC Utrecht, Universiteit Utrecht, BAM, ABN, Ikea, die huisvesting zoeken voor collega's of medewerkers.

Daarnaast hebben wij ook tientallen expats en particulieren in ons bestand, die op zoek zijn naar een geschikte huurwoning in Utrecht, hun nieuwe thuis! Meer dan 80% van het woningaanbod van Domica Utrecht wordt binnen 14 dagen succesvol verhuurd aan de juiste huurder.

De werkwijze van Domica Utrecht:

 Aanbieden
Wij komen vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de verhuur van uw woning. Om de juiste huurprijs te kunnen bepalen, kunnen wij indien gewenst een “puntentelling” voor u opmaken. Nadat de juiste huurvoorwaarden en de huurprijs door ons samen is vastgesteld en overeenkomen, gaan wij actief op zoek naar de juiste huurder en zullen wij uw woning online aanbieden. Uw woning wordt niet alleen gepubliceerd op onze eigen website, www.domica.nl, maar ook op de tientallen websites van onze partners. Op deze manier wordt uw woning vindbaar voor potentiële huurders. Natuurlijk verzorgen wij professionele foto’s en maken wij een duidelijke omschrijving van het object.

Bezichtigen
Zodra wij een of meerdere kandidaat-huurders hebben gevonden, plannen wij een bezichtiging in van uw woning. Bij deze bezichtigingen is er altijd een ervaren Domica verhuurmakelaar aanwezig om de kandidaat rond te leiden en diens vragen te beantwoorden. Hierdoor bespaart u, als verhuurder, tijd. Het spreekt vanzelf dat wij na iedere bezichtiging een terugkoppeling aan u geven, betreffende de bevindingen

Screening
De kandidaat huurder is na het bezichtigen van uw woning enthousiast en geeft aan uw woning te willen huren. Hoe gaan wij verder? Om risico’s voor u zoveel mogelijk te beperken, screenen wij de huurders zo goed mogelijk met verschillende tools en procedures.  Als de kandidaat aan alle voorwaarden en wensen voldoet, beoordelen wij samen met u of u met deze kandidaat de huurovereenkomst wenst aan te gaan en bespreken wij alle voorwaarden. Alle gemaakte afspraken verwerken we in de huurovereenkomst.

 

Oplevering
Na ondertekening van de huurovereenkomst en ontvangst van alle betalingen volgt de oplevering. De huurder ontvangt de sleutels van de nieuwe woning. Een mooie dag voor iedereen, maar ook een belangrijk moment. Dit is namelijk het moment om een zorgvuldig inspectierapport op te stellen. De Domica verhuurmakelaar is namens u aanwezig om deze overeenkomst op te stellen en de staat van het pand vast te stellen door middel van foto’s. Op deze manier worden eventuele discussies in de toekomst uitgesloten.
  

Overtuigd om uw vastgoed in Utrecht te verhuren via Domica Utrecht,

Domica Utrecht
Oudegracht 4
3511 AM Utrecht
Tel.: +31 (0)30 - 2319400
Fax: +31 (0)30 - 2315069
Mail: utrecht@domica.nl

www.domica.nl