Word jij Mobiele Makelaar bij Domica in Meppel

Franchiseorganisatie Domica Nederland zoekt een zelfstandig ondernemer die als Mobiele Makelaar aan de slag wil in Meppel, Overijssel,

Heb jij ambitie en ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt en ben je bekend in Meppel en omgeving? Dan heb jij alles in je om succesvol Mobiele Makelaar te worden bij én met Domica.

Wij helpen je op weg met de Domica Staterskit; een compleet ondernemerspakket waardoor je meteen kunt starten als Domica verhuurmakelaar in Meppel.

De Domica Starterskit omvat o.a.: een lease auto in de Domica huisstijl, een laptop met alle Domica programmas en bestanden, een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, drukwerk, POS-materiaal en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team. Ook als startende ondernemer in Meppel voel jij je thuis bij Domica!


Domica Nederland informeert je graag naar je mogelijkheden bij Nederlands grootste verhuurmakelaar. Bel snel voor meer informatie over het Mobiele Makelaar concept met 088-0402500.