Verhuurmakelaar Domica Arnhem verhuurt in de Provincie hoofdstad Arnhem (Gelderland)

U heeft een woonruimte in Arnhem en omgeving die u voor een paar maanden, een aantal jaar of onbepaalde tijd wilt verhuren. Domica Arnhem is de specialist in tijdelijke en permanente verhuur met een uitgebreid netwerk van huurders en ruime kennis van huurrecht en regelgeving.  

Domica Arnhem:

=          -biedt u vrijblijvend een adviesgesprek op maat over de mogelijkheden en voorwaarden inzake verhuur en advies over de huurprijs

=        -  brengt uw woning onder de aandacht  bij potentiële huurkandidaten op onze eigen website  domica.nl, als  op partnersites als Funda en Pararius.

=         - zoeken en selecteren potentiële huurders. We stellen de kandidaten d.m.v. een bezichtiging of een gesprek op kantoor altijd aan u voor. U beslist of    de voorgestelde kandidaat in aanmerking komt om te huren. 

=          -Wij faciliteren de bezichtigingen met kandidaat huurders.

=          -maken een huurovereenkomst op maat betreffende uw verhuursituatie.  

- Daarnaast nemen wij naast de verhuur, graag de ondersteuning over inzake het technisch (onderhoud en reparaties) en financieel beheer (innen, controleren en doorstorten van de huur).

-Door ons zeer ruime netwerk in de vastgoedmarkt zijn wij in staat ook uw woning snel en goed te verhuren aan de ideale kandidaat.

Domica Arnhem: uw partner bij woningverhuur in de hoofdstad van Gelderland! Onze verhuurmakelaars informeren u grag naar uw verhuurmogelijkheden, dienstverlening en courtage bij verhuur van uw vastgoed in Arnhem