Verhuurder in Dordrecht en u zoekt een betrouwbare verhuurmakelaar?

Bent u een Huiseigenaar in de regio Dordrecht en bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in de regio Drechtsteden, dan bent u bij Domica Dordrecht aan het goede adres. Onze eerlijke samenwerking, jarenlange ervaring en professionele aanpak heeft ervoor gezorgd dat zowel huurders als verhuurders in Dordrecht zeer over Domica te spreken zijn.

De relatie met de huiseigenaar is een zeer belangrijk aspect welke met de meeste zorg op een zo goed mogelijke manier wordt nagestreefd. Domica Dordrecht verzorgt het gehele verhuurtraject. De verhuurmakelaars staan u bij van de eerste bezichtiging, tot de afhandeling van het bancaire verkeer. Uiteraard staan uw wensen tijdens dit gehele traject voor ons bovenaan, zo zullen we de huurovereenkomst geheel aanpassen naar uw wensen. Onderhandelingen met de potentiële huurder worden geheel naar uw wensen door ons gevoerd. De potentiële huurder wordt door Domica Dordrecht volledig gescreend, in overleg met u zal er dan een keuze worden gemaakt.

Er zijn veel bedrijven actief op de woningmarkt in de regio Dordrecht, waarbij er soms dingen volledig mis gaan. Wij hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd als gspecialiseerd verhuur makelaar in de regio Dordrecht en omgeving.

Domica Dordrecht onderscheidt zich door haar jarenlange succesvolle bemiddeling tussen huiseigenaren, expatriates en bedrijven in de regio Drechtsteden. Wij hebben directe contacten met HR afdelingen van in (en om ) Dordrecht gevestigde bedrijven, woningen welke wij in de verhuur nemen worden doorgeplaatst bij deze bedrijven. Uw woning komt in het bestand van zo'n 100 bedrijven welke in de regio Dordrecht zijn gevestigd, dit resulteert in een groot afzetgebied en groter kans op succesvolle verhuur binnen zeer korte tijd.

Kortom: indien u de verhuurmakelaars van Domica Dordrecht inschakelt kunt u te allen tijde rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding!

 

Contact met Domica Dordrecht?

Bezoek ons kantoor aan Vest 167 in Dordrecht

078-6311954

dordrecht@domica.nl