Waarom huren en verhuren via Domica Amersfoort

Over Domica Amersfoort

Domica  is uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woonruimte voor particulieren en bedrijven. Bij onze ruim veertig vestigingen verspreid over heel Nederland doen de gedreven ondernemers en verhuurmakelaars hun uiterste best om u te helpen bij het vinden van nieuwe woonruimte. Ook als u uw woning wil verhuren dan informeren we u graag naar de mogelijkheden.   Zo hebben we een uitstekend inzicht in de regionale vastgoedmarkt en kunnen we ons uitgebreide netwerk inzetten, waardoor u profiteert van een groot en divers woningaanbod. Wij bezorgen meer dan tweederde van onze klanten een nieuwe woning!    

Huren via Domica Amersfoort

Wat uw eisen en wensen voor uw woning of werkplek ook zijn Domica Amersfoort zet de kennis van de (regionale) markt en de persoonlijke benadering van haar medewerkers in om u aan een passende woonruimte te helpen.  

Verhuren via Domica Amersfoort

U heeft een woning die u voor langere tijd wilt verhuren. Of u wilt uw woning aanhouden, omdat u voor langere tijd naar het buitenland gaat, op proef wil gaan  samenwonen of u uw woning wil verkopen, maar u heeft nog geen koper gevonden. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Domica Amersfoort is dè specialist in tijdelijke en permanente verhuur.    

Pluspunten Domica Amersfoort:

o    -Binnen 24uur wonen in uw droomwoning

o    -Geen wachtlijsten

o    -Na inschrijving onbeperkt bezichtigen

o    -Mail / SMS alert – altijd direct de laatste woningen per mail of SMS ontvangen

o    -Aanbod direct van de makelaar

o    -Al het aanbod direct online zichtbaar zonder inlogcode

o    -Persoonlijke benadering