Uw woning in Zaanstad verhuren aan een goede huurder?

U heeft een of meerdere kamers, appartementen of woningen beschikbaar in de regio Zaanstad en u wilt deze verhuren aan goede huurders, bedrijven of expats. De makelaars van Domica bieden diverse mogelijkheden aan voor verhuur aan expats voor korte of lange termijn. 

Domica heeft heel veel vraag naar huurwoningen in de regio Amsterdam, Zaanstad, Purmerend. Wij zijn dringend op zoek naar gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen en appartementen in deze regio. Wij onderhouden contacten met multinationals in de regio Amsterdam, Zaandam, Purmerend voor het plaatsen van expats en professionals voor onze huurwoningen. Domica zet uw woning breed in de markt en deelt uw vastgoed met haar grote netwerk.

Voordat wij uw woning in Zaanstad in de verhuur nemen, komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden van verhuur te bespreken en te adviseren over de verhuurprijs. Vervolgens maken wij een presentatie om uw woonruimte zo adequaat mogelijk aan te bieden op onze en alle relevante websites zoals bijvoorbeeld, Jaap, Huislijn, Expatrentals, Funda en Pararius. Domica streeft er naar om uw nieuwe huurder op een zo kort mogelijke termijn te vinden!

Domica plant, in overleg met u, bezichtigingsafspraken in met potentiële huurders. Wij beschikken uiteraard over de mogelijkheid om huurders financieel te verifiëren. Wij verzorgen het huurcontract en zorgen voor een uitgebreid inspectierapport bij oplevering van uw woning in Zaanstad. Via onze beheerpartner Vivenda-Vastgoedmanagement kunnen wij u bovendien ook gedurende de huurperiode geheel ontzorgen op gebied van financieel en technisch beheer.

Meer informatie over uw verhuurmogelijkheden via Domica in Zaanstad: de verhuurmakelaars van Domica staan voor u klaar!