Vertrouwd een woning in Purmerendverhuren via Domica

WONING VERHUREN in Purmerend?

Heeft u woonruimte beschikbaar in de regio Purmerend? Domica biedt diverse mogelijkheden aan voor verhuur aan expats voor korte of lange termijn. 

Domica is op zoek naar gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen en appartementen in Purmerend. Wij onderhouden contacten met multinationals in de regio Noord-Holland en Purmerend voor het plaatsen van expats en professionals voor ons woningaanbod. Domica heeft een zeer proactieve werkwijze waarbij uw woning in Purmerend zorgvuldig onder de aandacht wordt gebracht bij onze netwerken.

Voordat wij uw woning in Purmerend in de verhuur nemen, komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden van verhuur te bespreken en te adviseren over de verhuurprijs. Vervolgens maken wij een presentatie om uw woonruimte zo adequaat mogelijk aan te bieden op onze bekende Domica website en alle relevante woningwebsites zoals bijvoorbeeld Funda en Pararius. In overleg met u plannen wij bezichtigingen in met potentiële huurders. Domica beschikt over de mogelijkheid om huurders financieel te verifiëren. Wij verzorgen het huurcontract en zorgen voor een uitgebreid inspectierapport bij oplevering. Bij verhuur is het mogelijk om de woning door partner Vivenda-Vastgoedmanagement te laten beheren voor wat betreft onderhoud en administratieve afhandelingen, tegen een scherp tarief.