Woning verhuren Leegstandwet Hengelo

In Hengelo staan nog met grote regelmaat woning lange tijd, soms meerdere jaren in de actieve verkoop, zonder resultaat. En dat is jammer. De eigenaar plaatst zijn woning in de verkoop en bewoont intussen zijn nieuwe koopwoning. Dit betekent dat zijn oude woning leegstand heeft en dus geld kost. En dat kan niet de bedoeling zijn. Domica Enschede kan u hiermee helpen. Hoe? Heel simpel. Verhuur!

Domica Enschede verhuurt voor u de woning die u hebt achtergelaten en zorgt ervoor dat uw kosten hierdoor beperkt blijven, en dat u misschien zelfs geld verdient aan uw woning. De leegstandwet biedt hierin een mooie uitkomst. Domica Enschede kan u een huurovereenkomst op basis van deze leegstandvergunning aanbieden, waardoor u als verhuurder goed beschermd bent en ook tussentijds uw woning kunt verkopen. De Verhuurmakelaars van Domica Enschede geven u graag de uitleg die u wilt horen.

Bel daarom vandaag nog met 053-7820500 of mail naar enschede@domica.nl zodat we u binnen enkele dagen aan een goede huurder en wellicht ook een goed rendement kunnen helpen. 

Domica Enschede ontzorgt en helpt u verder.