Domica verhuurt via de Leegstandswet in Amsterdam

Verhuurmakelaar Domica Amsterdam informeert u graag over de mogelijkheden van het verhuren van uw woning in Amsterdam via de Leegstandwet.

Uw woning of appartement in Amsterdam staat al lange tijd te koop, en uitzicht op en koper is er niet. Dit komt veelvuldig voor in de huidige markt. Heeft u wel eens aan tijdelijk of permanent verhuren van uw woning in Amsterdam gedacht? Wellicht is de Leegstandwet een oplossing om uw woning te verhuren in Amsterdam. De Leegstandwet helpt u te beschermen voor alle 'spookverhalen' tijdens de verhuur van een te koop staande woning.
 
Even de voordelen van verhuren via de Leegstandwet voor u op een rij:
- huurperiode minimaal 6 maanden, maximaal 24 maanden
- tussentijds opzeggen door u als verhuurder met inachtneming van 3 maanden
- de vergunning van de Leegstandswet kan verlengd wordt tot maximaal 5 jaar
- uw huurder heeft GEEN huurbescherming bij een vergunning tot Leegstandswet
- u kunt kostendekkend uw woning verhuren en heeft dus geen dubbele woonlasten!
 
Hoe gaat het verhuren van uw huurwoning in Amsterdam via de Leegstandwet in z'n werk?
Wanneer u contact opneemt met Domica Amsterdam, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak om eens bij de woning te kijken. Zo kunnen de medewerkers van Domica Amsterdam u ook voorzien van een passend advies over de huurprijs en eventuele puntentelling. Indien u besluit om aan Domica Amsterdam de verhuur van uw woning via de Leegstandwet toe te vertrouwen, dan helpen wij u eveneens graag bij de aanvraag voor de Leegstandwet. Dankzij onze jarenlange samenwerking van onze verhuurmakelaars met Dienst Wonen Amsterdam, is de vergunning in een handomdraai in ons bezit!
 
Wilt u ook een vrijblijvende afspraak maken met de verhuurmakelaars van Domica Amsterdam?


Bel 0206391149 of email naar amsterdam@domica.nl. Domica helpt u graag bij het hele proces het verhuren van uw woning via de Leegstandswet in Amsterdam. Kijk ook eens op onze website www.domica.nl voor een overzicht van de verhuurders die u zijn voorgegaan met deze samenwerking!