Woning verhuren aan PSV Eindhoven

Spelers van PSV stellen hoge eisen als het gaat om hun eigen woning. Vaak komt een speler van PSV met zijn familie of vriendin en zoekt hij een woning met minimaal 2 slaapkamers. Woningen die worden verhuurt aan PSV zijn gemeubileerd en/of gestoffeerd en liggen in de regio van Eindhoven. Prijsklassen tussen de € 1.000,- en de € 2.500,-. Wilt u weten of uw woning voldoet een de gangbare eisen om te verhuren aan PSV neem dan contact op met Domica Eindhoven. 

PSV is een professionele voetbalclub uit Eindhoven. PSV is als Philips Sport Vereniging opgericht op 31 augustus 1913 als een sportvereniging van Philips-medewerkers. Het is tegenwoordig een club uit de traditionele top drie van het Nederlandse betaald voetbal. Op de UEFA-ranglijst van de beste clubs in Europa staat PSV als beste Nederlandse club anno 2012 op de 25e plaats, net als in 2011. De thuisbasis van PSV is het Philips Stadion.

Woning verhuren aan PSV Eindhoven
Domica Eindhoven richt zich voornamelijk op de wensen van de verhuurder bij het verhuren van woonruimte. Is uw situatie zo dat u flexibel kunt zijn met de huurperiode en bent u bereikt een redelijke huurprijs te vragen voor uw woning dan zijn de kansen bij klanten van Domica Eindhoven heel groot. Laat uw woning vrijblijvend beoordelen door Domica Eindhoven door contact op te nemen via de website www.Domica.nl of telefonisch via 040-7820040.