Gemeubileerd of gestoffeerd verhuren in Eindhoven en omgeving?

 U heeft een mooie woning op een goede locatie maar wat is nou verstandig?  Dit zijn vragen wij regelmatig krijgen vanuit verhuurders. Uiteraard is het beide mogelijk maar u moet er natuurlijk wel zeker zijn dat u de juiste doelgroep aanspreekt. Gemeubileerd of gestoffeerd verhuren kan altijd en Domica Eindhoven is hierin gespecialiseerd.

Domica specialist in gemeubileerd en gestoffeerd verhuren
Domica Eindhoven helpt jaarlijks honderden huurders aan woonruimte die allemaal hun eigen woonwensen hebben. Betreft het een gezin? Of juist 1 persoon? Zoekt deze huurder tijdelijk woonruimte of juist voor enkele jaren? Midden in de stad of juist in een rustigere woonomgeving Gestoffeerd of Gemeubileerd. Om de keuze te maken tussen gemeubileerd of gestoffeerd verhuren is het belangrijk deze vragen vanuit de huurder te beantwoorden. Domica Eindhoven doet niet anders. En kan u hierin adviseren.
Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met ons verhuurmakelaars en vastgoedadviseurs op telefoonnummer 040-7820040 of bezoek ons aan de Hoogstraat 10 in Eindhoven.