Domica

23 właściwości zostały wynajęte w ostatnim 30 dni.

Koningin Wilhelminaplein, 1062 KS Amsterdam

Najlepsza oferta
Koningin Wilhelminaplein, 1062 KS Amsterdam
3 250 € /mo

Ogólny

Deze appartementen in Amsterdam zijn op een toplocatie gelegen in de hoofdstad van Nederland, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en/of Utrecht

Naast het aanbieden van faciliteiten van wereldklasse en persoonlijke service, zorgen wij ervoor dat uw verblijf in deze appartementen in Amsterdam is net zo speciaal als je wilt dat het is. Als u het v... Więcej informacji

Cechy

Oferta
Numer referencyjny DAM02510
Cena wywoławcza 3 250 € miesięcznie (koszty serwisu wraz z, włącznie z gazu, włącznie z wody, wraz z energii elektrycznej, umeblowane, Meble tapicerowane)
Kaucja 6 500 €
Akceptacja Drogą konsultacji
Dostepne od 15 lutego 2017
Prawa własności Dużo
Konstrukcja
Rodzaj budynku Mieszkanie, mieszkanie na piętrze, mieszkanie
Piętro 5th floor
Rodzaj konstrukcji Istniejące osiedle
Czas budowy 2000
Powierzchnie i zawartość
Powierzchnia działki 150 m²
Efektywna powierzchnia 110 m²
Zawartość 150 m³
Mapowanie
Liczba pięter 1
Liczba pokoi 5 (3, sypialnie)
Kocioł
Combiboiler Tak
Udogodnienia
Parking Miejsce parkingowe

Opis

Deze appartementen in Amsterdam zijn op een toplocatie gelegen in de hoofdstad van Nederland, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en/of Utrecht

Naast het aanbieden van faciliteiten van wereldklasse en persoonlijke service, zorgen wij ervoor dat uw verblijf in deze appartementen in Amsterdam is net zo speciaal als je wilt dat het is. Als u het verblijf te vinden bij de hotels te formeel en saai of te duur en onbetaalbaar, deze appartementen in Amsterdam is gewoon de accommodatie die u naar op zoek was voor- luxe maar betaalbare, een privé-ruimte die is als een thuis weg van huis.

Alle moderne voorzieningen, een volledig uitgeruste keuken, luxe interieur, de beste in de film, muziek en televisie en een goed uitzicht op de stad vanaf uw balkon-je alles hebt hier dat je ooit van gedroomd.

Of je nu reist naar Amsterdam als een groep om het grootste deel van de stad te maken, of je gewoon genieten van de beste van het beste als het gaat om huisvesting, onze 3-kamer appartement is ideaal. Als je een familie bent, beroemde Vondelpark van de stad ligt op slechts een steenworp afstand, en een mooie manier om de vele bezienswaardigheden van de stad te bieden heeft te krijgen.

Voor zakelijke klanten, is er meer dan genoeg ruimte om de perfecte indruk te maken tijdens een vergadering of voor te bereiden voor de komende dag op uw gemak. Zelfs grotere groepen komt naar Amsterdam te ervaren kan deze flexibele ruimte te benutten, met directe verbindingen brengen u snel en gemakkelijk naar het hart van de entertainment en zakelijke afspraken.

De faciliteiten van het appartement zijn een balkon, schoonmaak, eettafel, vaatwasser, DVD, lift, ingerichte keuken, koelkast, haardroger, verwarming - Gas / Electric, strijken, een wasserij, magnetron, oven, optie parking, douche, thee / koffie docket, televisie en WiFi.

Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van het gebouw complex (reserveren is niet noodzakelijk) en kunnen kosten aan verbonden zijn
Private kelder parkeren is mogelijk bij het hotel (reserveren is noodzakelijk) en kost € 18 per dag of € 250 per maand exclusief BTW.

LET OP! Deze appartementen zijn beschikbaar voor een periode vanaf 7 dagen t/m maximaal een jaar. Het tarief van 4.805,- EURO is gebasseerd op een periode van 1 maand. Langere of kortere periode en beschikbaarheid op aanvraag.

De geadverteerde prijs van € 3.250,- in incl. G/W/L internet en tv en excl. parking en voor minimaal 1 jaar.

De documentatie en informatie die wij nodig hebben van een kandidaat huurder om deze aan te kunnen dragen bij de verhuurder zijn:

-NAW-gegevens
-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Kopie paspoort(en)
-Kopie arbeidsovereenkomst(en)
-Laatste twee salarisstroken
-Betaalbewijs van ontvangst salaris op bankrekening(en)
-Kopie bankpas van de rekening waarop het salaris ontvangen wordt

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +31 (0) 20-639 11 49 of e-mail op amsterdam@domica.nl.

Społecznościowy