Domica

22 właściwości zostały wynajęte w ostatnim 30 dni.

Koningin Wilhelminaplein, 1062 KS Amsterdam

Koningin Wilhelminaplein, 1062 KS Amsterdam
6 045 € /mo

Ogólny

Dit PENTHOUSE in Amsterdam zijn op een toplocatie gelegen in de hoofdstad van Nederland, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en/of Utrecht

Naast het aanbieden van faciliteiten van wereldklasse en persoonlijke service, zorgen wij ervoor dat uw verblijf in deze appartementen in Amsterdam is net zo speciaal als je wilt dat het is. Als u het verbli... Więcej informacji

Cechy

Oferta
Numer referencyjny DAM02513
Cena wywoławcza 6 045 € miesięcznie (koszty serwisu wraz z, włącznie z gazu, włącznie z wody, wraz z energii elektrycznej, umeblowane, Meble tapicerowane)
Kaucja 6 045 €
Akceptacja Drogą konsultacji
Dostepne od 15 lutego 2017
Prawa własności Dużo
Konstrukcja
Rodzaj budynku Mieszkanie, apartament typu penthouse, mieszkanie
Piętro 8 piętro
Rodzaj konstrukcji Istniejące osiedle
Czas budowy 2000
Powierzchnie i zawartość
Powierzchnia działki 170 m²
Efektywna powierzchnia 170 m²
Zawartość 200 m³
Mapowanie
Liczba pięter 1
Liczba pokoi 5 (3, sypialnie)
Kocioł
Combiboiler Tak
Udogodnienia
Parking Miejsce parkingowe

Opis

Dit PENTHOUSE in Amsterdam zijn op een toplocatie gelegen in de hoofdstad van Nederland, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en/of Utrecht

Naast het aanbieden van faciliteiten van wereldklasse en persoonlijke service, zorgen wij ervoor dat uw verblijf in deze appartementen in Amsterdam is net zo speciaal als je wilt dat het is. Als u het verblijf te vinden bij de hotels te formeel en saai of te duur en onbetaalbaar, deze appartementen in Amsterdam is gewoon de accommodatie die u naar op zoek was voor- luxe maar betaalbare, een privé-ruimte die is als een thuis weg van huis.

Alle moderne voorzieningen, een volledig uitgeruste keuken, luxe interieur, de beste in de film, muziek en televisie en een goed uitzicht op de stad vanaf uw balkon-je alles hebt hier dat je ooit van gedroomd.

Heeft u genieten van een uitzicht op de skyline van de stad? Dan is de WFA penthouse de keuze voor jou. De vloer tot het plafond ramen en open balkon bieden een prachtig uitzicht. De ruime woonkamer en alle drie slaapkamers zijn met de hand versierd met een modern tintje. De volledig uitgeruste keuken, twee badkamers en in het huis wasmachine en droger geven u alles wat u nodig heeft om zich thuis voelt.

Gelegen tussen 2 metrohaltes, 3 tramlijnen en een treinstation, dat op slechts 6 minuten rijden naar Amsterdam Schiphol Airport, zorgt voor een gemakkelijke toegang tot waar je moet gaan in de stad.

Housekeeping komt wekelijks en een aanvullende informatie handboek .

De faciliteiten van het appartement zijn een balkon, schoonmaak, eettafel, vaatwasser, DVD, lift, ingerichte keuken, koelkast, haardroger, verwarming - Gas / Electric, strijken, een wasserij, magnetron, oven, optie parking, douche, thee / koffie docket, televisie en WiFi.

Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van het gebouw complex (reserveren is niet noodzakelijk) en kunnen kosten aan verbonden zijn
Private kelder parkeren is mogelijk bij het hotel (reserveren is noodzakelijk) en kost € 18 per dag of € 250 per maand exclusief BTW.

LET OP! Deze appartementen zijn beschikbaar voor een periode vanaf 7 dagen t/m maximaal een jaar. Het tarief van 6045,- EURO is gebasseerd op een periode van 1 maand. Langere of kortere periode en beschikbaarheid op aanvraag.

De documentatie en informatie die wij nodig hebben van een kandidaat huurder om deze aan te kunnen dragen bij de verhuurder zijn:

-NAW-gegevens
-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Kopie paspoort(en)
-Kopie arbeidsovereenkomst(en)
-Laatste twee salarisstroken
-Betaalbewijs van ontvangst salaris op bankrekening(en)
-Kopie bankpas van de rekening waarop het salaris ontvangen wordt

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +31 (0) 20-639 11 49 of e-mail op amsterdam@domica.nl.

Społecznościowy