Domica

37 właściwości zostały wynajęte w ostatnim 30 dni.

Verlengde Kazernestraat 135, 7417 Deventer

Verlengde Kazernestraat 135, 7417 Deventer
535 € /mo

Ogólny

DE SMARAGD Deventer is een plek waar je je helemaal thuis kunt voelen. Met 78 moderne en comfortabele studio’s en twee kamer appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 39 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, een ruime, bewaakte parke... Więcej informacji

Cechy

Oferta
Numer referencyjny DAP01400
Cena 535 € miesięcznie
Kaucja 700 €
Koszty serwisu 165 €
Wyściełane Tak
Wyściełane Wyściełane
Akceptacja Drogą konsultacji
Dostepne od 1 września 2017
Prawa własności Dużo
Konstrukcja
Rodzaj budynku Mieszkanie, mieszkanie na piętrze
Piętro 3 piętro
Rodzaj konstrukcji Istniejące osiedle
Czas budowy 1999
Powierzchnie i zawartość
Powierzchnia działki 24 m²
Efektywna powierzchnia 24 m²
Zawartość 60 m³
Mapowanie
Liczba pięter 1
Liczba pokoi 1
Kocioł
Combiboiler Tak

Opis

DE SMARAGD Deventer is een plek waar je je helemaal thuis kunt voelen. Met 78 moderne en comfortabele studio’s en twee kamer appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 39 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, een ruime, bewaakte parkeergarage en fietsenstalling.

Nabij het historische en levendige centrum van Deventer, op steenworp afstand van het Saxion, nabij het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen waarbij u o.a. zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede zit.

De woon/slaapkamer is voorzien van een praktische, modern afgewerkte en luxe keuken met o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, luxe mengkraan, combi magnetron en een koelkast met vriesvak. Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Alle studio’s/appartementen zijn nieuw en worden volledig luxe gestoffeerd opgeleverd.

Kenmerken:
- oplevering 1 september 2017
- oppervlakte van 24m2
- woning wordt gestoffeerd opgeleverd
- servicekosten inclusief voorschot g/w/e bedragen € 165,00 per maand
- huren van een parkeerplaats mogelijk vanaf € 50,00 per maand
- huren van een berging mogelijk vanaf € 5,00 per maand
- HUURTOESLAG MOGELIJK (23 jaar of ouder)!

Społecznościowy