Domica

46 właściwości zostały wynajęte w ostatnim 30 dni.

Molenkade, 3645 AX Vinkeveen

Molenkade, 3645 AX Vinkeveen
1 500 € /mo

Ogólny

Dit schitterende gemeubileerde appartement bevindt zich op een prachtige locatie direct aan de Vinkeveense Plassen. Het appartement bevind zich in een heerlijke omgeving en is ideaal om lekker te relaxen. Midden in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar. Het park waar het appartement zich aan bevindt bestaat uit vijftig riante... Więcej informacji

Cechy

Oferta
Numer referencyjny DHV00705
Cena 1 500 € miesięcznie
Kaucja 1 500 €
Nieumeblowany Tak
Nieumeblowany Umeblowany
Akceptacja Według 1 listopada 2017
Dostepne od 1 listopada 2017
Prawa własności Dużo
Konstrukcja
Rodzaj budynku Mieszkanie, antresola, mieszkanie
Piętro 1 piętro
Rodzaj konstrukcji Istniejące osiedle
Czas budowy 2005
Powierzchnie i zawartość
Powierzchnia działki 75 m²
Efektywna powierzchnia 75 m²
Zawartość 225 m³
Mapowanie
Liczba pięter 1
Liczba pokoi 3 (2, sypialnie)
Na zewnątrz
Lokalizacja Na brzegu
Dobra widoczność
Osłonięte miejsce
Poza wsią
W łożysku rzeki
Kocioł
Combiboiler Tak

Opis

Dit schitterende gemeubileerde appartement bevindt zich op een prachtige locatie direct aan de Vinkeveense Plassen. Het appartement bevind zich in een heerlijke omgeving en is ideaal om lekker te relaxen. Midden in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland, centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar. Het park waar het appartement zich aan bevindt bestaat uit vijftig riante appartementen die zijn verdeeld over zes karakteristieke gebouwen. Ruim van opzet en fraai afgewerkt zorgen ze voor luxueus wooncomfort.

Indeling:
Via de slagboom krijgt u toegang tot het terrein waarna u uw eigen appartement kunt betreden. Het appartement bevind zich op de eerste etage te bereiken via de trap. U stapt binnen in de hal welke u toegang geeft tot alle vertrekken. Rechts de kleine slaapkamer, ca. 15m2 en links de grootste slaapkamer 20m2. De badkamer is voorzien van douche, ligbad en vast wasmeubel.

De woonkamer, aan de achterkant van het appartement is ruim, erg licht en netjes gemeubileerd. Het zonnige balkon is te bereiken middels het schuifpui. Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaat vloer en nette wand afwerking. De keuken, aan de zijkant van de woonkamer is voorzien van hedendaags inbouwapparatuur en luxe. Tevens kunt u het raam en deur open zetten.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar
- Huurperiode bespreekbaar
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Domica Hilversum. 035-2018411 of hilversum@domica.nl

Społecznościowy