Domica

21 объектов было сдано в аренду за последние 30 дней.

Willemsparkweg, 1071 HM Amsterdam

Willemsparkweg, 1071 HM Amsterdam
3 500 € /мес.

Общие

Altijd als eerste op de hoogte worden gebracht van ons nieuwe en actuele aanbod? Schrijf u in via www.domica.nl en ontvang automatisch per e-mail ons aanbod!

Dit luxueuze maisonnette appartement is volledig gemeubileerd en heeft een groot dakterras met glazen huis. Er is een extra slaapkamer gecreëerd welke gebruikt kan worden als kantoor of als slaapkamer. De woning is beschikbaar per 15 septe... Больше информации

Детали

Предложение
Номер ссылки DAM02736
Запрашиваемая цена 3 500 € помесячно (меблированный, обитый)
Депозит 7 000 €
Прием К 1 октября 2017 г.
Можно получить 1 октября 2017 г.
Право собственности Полный лот
Конструкция
Вид проживания Квартира, квартира на верхнем этаже, квартира
Этаж 2-й этаж
Тип конструкции Существующая недвижимость
Площадь и прочее
Площадь участка 170 m²
Площадь 170 m²
Содержание 510 m³
Картография
Количество этажей 2
Количество комнат 5 из которых (2 спален)
Котел
Combiboiler Да
Удобства
Есть сад Да

Описание

Altijd als eerste op de hoogte worden gebracht van ons nieuwe en actuele aanbod? Schrijf u in via www.domica.nl en ontvang automatisch per e-mail ons aanbod!

Dit luxueuze maisonnette appartement is volledig gemeubileerd en heeft een groot dakterras met glazen huis. Er is een extra slaapkamer gecreëerd welke gebruikt kan worden als kantoor of als slaapkamer. De woning is beschikbaar per 15 september 2017.
Dit appartement is luxueus, volledig gemeubileerd en recentelijk gerenoveerd. De hal heeft een marmeren vloer, hoog plafond en kunst aan de muur. Op de 2e etage vind u een houten vloer met mooie witte metrotegels in de 2 badkamers, toilet en keuken. Ook heeft het een balkon met tuinzicht. De L-vormige woonkamer is erg ruim (ongeveer 60 m2). De aparte keuken is voorzien van modern apparatuur. Zowel op de 2e als op de 3e verdieping bevind zich een toilet. Het balkon van ongeveer 10 m2 bevind zich direct aan de woonkamer met zon vanaf 16.00 uur.
Op de 3e verdieping bevinden zich twee luxueuze badkamers (één met douche en bad, de ander met een douche en toilet en twee grote slaapkamers, één welke gebruikt kan worden als kantoor. Een mooie trap leidt naar het ruime dakterras met een glazen huis en schitterend uitzicht over het centrum van Amsterdam. Alle kamers zijn erg licht door de grote ramen en hoge plafonds maar ook doordat ze zich bevinden op de 2e en 3e verdieping.

Het appartement is ideaal voor 1 persoon of een stel (niet roken en geen huisdieren), Het is volledig geïsoleerd met dubbele beglazing. Het is centraal gelegen en dichtbij een grote supermarkt AH (Museumplein) en Jumbo, Ook zijn er vele andere winkels dichtbij net als restaurants en een organische supermarkt.

Tram 2 stopt op kleine afstand en brengt u naar het Centraal Station, tram 5 brengt u naar de Zuid As en Amstelveen. The Cornelus Schuytstraat, PC Hooftstraat, en bekende grote musea maar ook het Concertgebouw en het Vondelpark zijn om de hoek. De zuidAs, ringweg en snelwegen zijn dichtbij en goed bereikbaar. Maar ook de bus naar Schiphol is dichtbij. Een parkeervergunning voor 1 auto is mogelijk zonder wachttijd.

De documentatie en informatie die wij nodig hebben van een kandidaat huurder om deze aan te kunnen dragen bij de verhuurder zijn:

-NAW-gegevens
-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Kopie paspoort(en)
-Kopie arbeidsovereenkomst(en)
-Laatste twee salarisstroken
-Betaalbewijs van ontvangst salaris op bankrekening(en)
-Kopie bankpas van de rekening waarop het salaris ontvangen wordt

Voor meer informatie of wenst u deze woonruimte te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met Domica Amsterdam via 020-6391149 of amsterdam@domica.nl.

Социальный