Domica

42 объектов было сдано в аренду за последние 30 дней.

Huissensestraat, 6833 HN Arnhem

Арендованный Лучшее предложение
Huissensestraat, 6833 HN Arnhem
795 € /мес.

Общие

Wij mogen u aanbieden een mooi ruim 3-kamer appartement met overdekt balkon met vrij uitzicht aan de achterzijde, een eigen berging in de onderbouw en een nette keuken en badkamer.

We hebben het over het appartement aan de Huissensestraat gelegen op de 3e woonlaag van het complex, welke de beschikking heeft over een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren. Het appartement beschikt over ee... Больше информации

Детали

Предложение
Номер ссылки DAR02509
Цена 795 € помесячно
Депозит 795 €
Меблировка Да
Меблировка Меблировано
Статус Арендованный
Прием К 1 сентября 2017 г.
Можно получить 1 сентября 2017 г.
Конструкция
Вид проживания Квартира, квартира на верхнем этаже, квартира
Этаж 1-й этаж
Тип конструкции Существующая недвижимость
Площадь и прочее
Площадь участка 70 m²
Площадь 70 m²
Содержание 200 m³
Картография
Количество этажей 1
Количество комнат 3 из которых (2 спален)

Описание

Wij mogen u aanbieden een mooi ruim 3-kamer appartement met overdekt balkon met vrij uitzicht aan de achterzijde, een eigen berging in de onderbouw en een nette keuken en badkamer.

We hebben het over het appartement aan de Huissensestraat gelegen op de 3e woonlaag van het complex, welke de beschikking heeft over een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren. Het appartement beschikt over een centrale ligging met bushalte, uitvalswegen, winkelcentra en overige woonvoorzieningen binnen handbereik. Binnen 10 fietsminuten bent u tevens in hartje centrum!

Indeling:
Appartement toegang tot de royale gesloten keuken. De keuken is voorzien van een klassieke keukeninrichting in lichte kleurstelling, uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en afwasmachine-aansluiting. Via deur toegang tot de badkamer, voorzien van een ruime douche, vaste wastafel en radiator. De ruime zonnige woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Via de centrale hal toegang tot de 2 slaapkamers, De slaapkamers bieden beiden toegang tot het balkon.

Социальный