Domica

35 объектов было сдано в аренду за последние 30 дней.

Verlengde Kazernestraat 135, 7417 Deventer

Verlengde Kazernestraat 135, 7417 Deventer
535 € /мес.

Общие

DE SMARAGD Deventer is een plek waar je je helemaal thuis kunt voelen. Met 78 moderne en comfortabele studio’s en twee kamer appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 39 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, een ruime, bewaakte parke... Больше информации

Детали

Предложение
Номер ссылки DAP01400
Цена 535 € помесячно
Депозит 700 €
Расходы на обслуживание 165 €
Обитый Да
Обитый Обитый
Прием По консультации
Можно получить 1 сентября 2017 г.
Право собственности Полный лот
Конструкция
Вид проживания Квартира, квартира на верхнем этаже
Этаж 3-й этаж
Тип конструкции Существующая недвижимость
Период строительства 1999
Площадь и прочее
Площадь участка 24 m²
Площадь 24 m²
Содержание 60 m³
Картография
Количество этажей 1
Количество комнат 1
Котел
Combiboiler Да

Описание

DE SMARAGD Deventer is een plek waar je je helemaal thuis kunt voelen. Met 78 moderne en comfortabele studio’s en twee kamer appartementen, variërend tussen de ruim 22 – 39 m2, compleet met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan Edelwonen locaties. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij o.a. het cameratoezicht, een ruime, bewaakte parkeergarage en fietsenstalling.

Nabij het historische en levendige centrum van Deventer, op steenworp afstand van het Saxion, nabij het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen waarbij u o.a. zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede zit.

De woon/slaapkamer is voorzien van een praktische, modern afgewerkte en luxe keuken met o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, luxe mengkraan, combi magnetron en een koelkast met vriesvak. Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Alle studio’s/appartementen zijn nieuw en worden volledig luxe gestoffeerd opgeleverd.

Kenmerken:
- oplevering 1 september 2017
- oppervlakte van 24m2
- woning wordt gestoffeerd opgeleverd
- servicekosten inclusief voorschot g/w/e bedragen € 165,00 per maand
- huren van een parkeerplaats mogelijk vanaf € 50,00 per maand
- huren van een berging mogelijk vanaf € 5,00 per maand
- HUURTOESLAG MOGELIJK (23 jaar of ouder)!

Социальный