Domica

23 объектов было сдано в аренду за последние 30 дней.

Langgewenst, 1211 BA Hilversum

Langgewenst, 1211 BA Hilversum
1 250 € /мес.

Общие

In het centrum van Hilversum, direct tegenover het gezellige marktterrein mogen wij u dit moderne 3-kamer appartement aanbieden voor de verhuur. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementen complex.
Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van winkels, supermarkten, station NS, uitgaansgelegenheden en restaurants. Ook het populaire poppodium... Больше информации

Детали

Предложение
Номер ссылки DHV00753
Цена 1 250 € помесячно
Депозит 1 250 €
Обитый Да
Обитый Обитый
Прием К 1 января 2018 г.
Можно получить 1 января 2018 г.
Право собственности Полный лот
Конструкция
Вид проживания Квартира, Кваритра-студия, квартира
Этаж 1-й этаж
Тип конструкции Существующая недвижимость
Период строительства 1994
Изоляция Полный
Изолированное остекление
Площадь и прочее
Площадь участка 75 m²
Площадь 75 m²
Содержание 225 m³
Площадь внешних складских помещениях 4 m²
Площадь внешних, связанных складских помещениях 3 m²
Картография
Количество этажей 1
Количество комнат 3 из которых (2 спален)
На открытом воздухе
Местоположение Жилой район
Котел
Combiboiler Да
Удобства
Отопление Центральное отопление

Описание

In het centrum van Hilversum, direct tegenover het gezellige marktterrein mogen wij u dit moderne 3-kamer appartement aanbieden voor de verhuur. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementen complex.
Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van winkels, supermarkten, station NS, uitgaansgelegenheden en restaurants. Ook het populaire poppodium ‘De Vorstin’ bevindt zich op steenworp afstand.

Indeling:
Middels de centrale entree betreed u het appartementencomplex. Bij binnenkomst treft u aan uw linkerkant het bellenplateau en brievenbussen aan en middels de trap of lift bereikt u uw eigen verdieping.

Eenmaal uw verdieping bereikt komt u bij de voordeur waarna u in de ruime hal terecht komt. De hal geeft u toegang tot alle vertrekken van dit appartement. Aan de rechterkant treft u de grootste slaakkamper aan. Hier is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Aan de linkerkant treft u de tweede slaapkamer aan. Deze slaapkamer is goed te gebruiken als kantoor, studeer of kinder kamer. De badkamer, aan de andere kant van de hal, is voorzien van een ligbad met douche en een dubbele wastafel.

Aan de voorzijde van het appartement treft u de woonkamer aan. De woonkamer is bijzonder licht te noemen door de vele raampartijen en gemakkelijk in te delen met een zit en eet gedeelte. Het afwerkingniveau is fraai te noemen en er is een nette laminaatvloer. Tevens kunt u via de woonkamer het zonnige balkon betreden.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Deze worden gemuteerd op eigen naam
- Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd
- Berging in onderbouw
- Parkeergelegenheid voor één auto
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie of het bezichtigen van dit appartement kunt u contact opnemen met Domica Hilversum via 035-2018411 of hilversum@domica.nl

Социальный