Huis verhuren Eindhoven

Heeft u dubbele lasten en wilt u uw huis verhuren in Eindhoven? Of gaat u tijdelijk naar het buitenland en wilt u uw huis in Eindhoven verhuren? Of heeft u een huis in Eindhoven als belegging? Of bent u gewoon geïnteresseerd in uw huis verhuren in Eindhoven? Dan bent u bij Domica Eindhoven aan het goede adres. Domica Eindhoven doet er alles aan om de verhuurder een betrouwbare huurder te bezorgen. De screening betreft bijvoorbeeld identiteitsbewijs, bankafschriften/betrekking/vast inkomen, ‘credit check’. Wij hebben met bijna alle grotere bedrijven in de regio een samenwerkingsverband. Bij Domica Eindhoven is uw huis verhuren dus in goede handen. 

Eindhoven
Vanaf 1891 kwam Philips op, en ook de vrachtwagenfabrikant DAF heeft, vanaf ongeveer 1930, veel bijgedragen aan de werkgelegenheid van Eindhoven. Sedert omstreeks 1980 heeft Philips zich grotendeels uit Eindhoven teruggetrokken, hoewel de kenniscentra van Philips Lighting en Philips Research in Eindhoven zijn gebleven.
Toeleveringsbedrijven en verzelfstandigde onderdelen van Philips hebben in Eindhoven en omgeving echter veel nieuwe werkgelegenheid gebracht, met name op het gebied van hoogwaardige technologie. Het grootste van deze bedrijven is ASML te Veldhoven, dat chipmachines maakt. Ook de VDL Groep is voortgekomen uit een toeleveringsbedrijf van Philips.
Huis verhuren Eindhoven

Om uw woning goed aan te kunnen bieden is het van belang te weten waar uw doelgroep ligt. Domica Eindhoven kent de huurmarkt goed en richt zich voornamelijk op het verhuren van huizen aan expats. Bij het verhuren van uw huis in Eindhoven aan expats is daarom van belang te weten waar een expat naar opzoek is en welke woonwensen deze stelt. Domica Eindhoven kent deze wensen en kan u dus goed en snel helpen met uw huis verhuren. Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Telefoonnummer 040-7820040