Domica

18 объектов было сдано в аренду за последние 30 дней.

Investeren in vastgoed is interessant

Verhuurmakelaar Domica adviseert steeds meer beleggers bij de aankoop én verhuur van een beleggingspand

De verhuurmakelaars van de verschillende Domica vestigingen in het land signaleren een trend dat steeds meer particulieren gaan investeren in vastgoed. 
 

Vanwege de lage rente is sparen momenteel voor velen niet interessant. Het rendement dat je met beleggen kunt halen, is over het algemeen wel hogerJe kunt als particulier beleggen in aandelen of obligaties, maar het kan ook lonen om te investeren in stenen, in plaats van je spaargeld bijna renteloos op je rekening te laten staan.

Maar waar begin je en waar moet je op letten als je voor het eerst de verhuurmarkt betreedt? Als particulier zul je om te beginnen niet zo snel investeren in commercieel vastgoed zoals winkels, kantoren of bedrijfsruimten. De kosten en het risico hiervan zijn hoog.  Het kan wellicht  wel interessant zijn om te investeren in niet-commercieel vastgoed. Denk aan kamers of woningen om te verhuren. Op de woningmarkt zijn er genoeg keuzemogelijkheden. Zo kun je kiezen voor studentenkamers, huizen, appartementen of vakantiehuizen. Het is wel zaak om de markt voor een specifieke categorie goed te analyseren. Is er bijvoorbeeld wel behoefte aan seniorenwoningen in de regio waar je zou willen aankopen? Wat is een reeele huurprijs en wat wordt het te verwachten rendement?

De verhuurmakelaars van Domica adviseren verhuurders een beleggingen aan te kopen in de  regio waar je zelf woont. Hierdoor blijf je gemakkelijker op de hoogte van ontwikkelingen in regio en op de lokale markt. De vastgoedspecialisten van Domica adviseren verhuurders graag over de mogelijkheden en risico's zaken die van belang zijn bij de aankoop en de verhuur van een beleggingspand. In Nederland hebben huurders immers een goede huurbescherming. En er zijn regels voor het berekenen van een huurprijs. Domica informeert en adviseert je graag!

Indien een beleggingspand is aangekocht, volgt de zoektocht naar een geschikte huurder. Domica gaat graag op zoek naar die huurder, bedrijf of expat! Met onze kennis van de verhuurmarkt én landelijke netwerk zorgen we dat je huis niet leeg komt te staan. Een zorgvuldige screening van een huurder behoort tot de dagelijkse taken van de medewerkers van Domica. Uiteraard zorgt Domica ook voor een valide huurcontract en correcte financiele en administratieve afwikkeling van de verhuur, als we een huurder hebben gevonden. Beheermaatschappij Vivenda-Vastgoedmanagement kan de verhuurder gedurende de huurperiode bovendien geheel ontzorgen op gebied van financieel- en technisch beheer van van uw onroerend goed.

Kijk voor meer informatie op de website van Domica of bel met de Domica vestiging bij u in de buurt voor meer informatie over de aankoop, verhuur én beheer van een investeringsobject. 

 

Социальный