Welkom bij Domica Rotterdam

Welkom bij Domica Rotterdam! Dé verhuurmakelaar van Rotterdam en omstreken Bent u opzoek naar een oplossing voor uw appartement of woning die u al jaren niet verkocht krijgt? Of heeft u geïnvesteerd in een woning als belegger waar u graag verder in wilt investeren door het te ( tijdelijk ) te verhuren? Dan bent u bij Domica Rotterdam aan het juiste adres, wij helpen u met het vinden van een juiste huurder. Wij verhuren uw gestoffeerde en/of gemeubileerde woning snel en vakkundig en regelen alle service die daarbij komt kijken. Wij bieden u verschillende pakketten waarbij u zelf kunt kiezen tot hoever u ontlast wilt worden bij de verhuur van uw woning. Domica kan naast bemiddeling ook het beheer voor uw woning verzorgen via Vivenda vastgoedbeheerder

Het aandragen van een huurder kan iedere verhuurmakelaar, echter na de sleuteloverdracht wordt het voor u als verhuurder pas “spannend “ . Gaat mijn huurder mijn huurwoning wel als een goede “huisvader” bewonen ? Gaat mijn huurder de huurpenningen in de toekomst wel betalen? Deze vraagstukken beginnen met een goede screening van de huurder. Domica screent de huurder nauwkeurig in een kruisverband. Zo doen wij altijd een ID check, arbeidscontract check, werkgeversverklaring check, huurderverklaring check, nabellen van werkgever over kandidaat, loonstrook check, social media check, controle recent origineel bankafschrift waar laatst verdiende salaris op staat, bankpas check (overeenstemmend met bankafschrift en loonstrook) + €0,01 pinnen met bankpas, credit check en een controle van de zwarte lijst, waar malafide huurders op vermeld staan.  Dit is een unieke screen methode waarbij iedere huurder op alle mogelijke vlakken gescreend wordt. Voor ons, maar zeker ook voor u, een extra zekerheid . 

Heeft u haast wij het verhuren van uw woning en wilt u uw kansen op het vinden van een goede huurder verbreden. Dan biedt Domica Rotterdam het Promotie PLUS pakket aan. Bij het promotie PLUS pakket worden alle mogelijke marketing tools ingezet waarbij uw huurwoning de extra aandacht krijgt die het verdient.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze professionele medewerkers. 
Telefonisch bereikbaar via 010-7640512.