Domica Rotterdam professionele verhuur makelaar met het grootste aanbod van woonruimte in Rotterdam en omgeving

Domica Rotterdam heeft door de jaren heen een zeer professionele reputatie opgebouwd als bekwaam verhuurmakelaar met een breed arsenaal diensten voor expats, huiseigenaren en particuliere huurders.

Onze medewerkers zijn tot detail op de hoogte van de processen en wet en regelgeving die spelen in de huurwoningmarkt.  Zij hebben een professionele en persoonlijke aanpak die het zoeken naar uw woning zo gemakkelijk mogelijk maakt.

Domica heeft een zeer breed aanbod woningen in verschillende prijsklassen, van eenvoudige en betaalbare huurwoningen tot zeer luxe en gemeubileerde appartement . Wij bieden woningen aan voor expats, deze zijn meestal ingericht, maar ook voor de particulieren. Als het verhuurproces soepel verloopt, zou u er dezelfde dag nog in kunnen!

Wij werken ook samen met huiseigenaren en particuliere vastgoedbeleggers die hun woning willen verhuren in de omgeving van Rotterdam. Onze fanatieke en professionele aanpak in het beheer en verhuur is onovertroffen.

Wij hopen dat we u hebben overtuigd contact met ons op te nemen voor huur of verhuur. Indien u meer informatie wil kunt u onze site bezoeken of contact opnemen met ons kantoor.

Domica Rotterdam:

Adres: Admiraal de Ruyterweg 85 ( 3031 AA ) Rotterdam

Telefoon: 010-2680024

E-mail: rotterdam@domica.nl