Domica Rotterdam, ook voor huisvesting van personeel en expats

Er zijn in Nederland veel arbeidsmigranten werkzaam. Meestal seizoensgebonden. Al deze buitenlandse werknemers moeten gehuisvest worden, meestal voor een kortere tot middellange periode in een gemeubileerde huurwoning.

Domica een verhuurmakelaar in de regio Rotterdam, Botlek, Europoort en Maasvlakte die snel huurwoningen verzorgt voor uw technisch personeel en buitenlandse arbeiders. Door ons brede netwerk en jarenlange ervaring helpen wij uw werknemers altijd succesvol aan een huurwoning.

Onze medewerkers begeleiden u op een aangename manier door het gehele huurproces, van bezichtiging tot huurovereenkomst, maar ook daarna kunt u bij Domica Rotterdam nog altijd terecht voor vragen.

U heeft bij Domica Rotterdam de keus om een gestoffeerde woning te huren, maar u kunt ook kiezen voor een gemeubileerde woning of appartement. Met name de gemeubileerde optie is voor expats vaak aantrekkelijk die direct toegang krijgen tot een compleet ingerichte woning. Al onze gemeubileerde expat woningen zijn van alle gemakken voorzien, zodat het verblijf van uw buitenlandse manager of werknemer zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt.

Op de website van Domica kunt u ons actuele aanbod huurwoningen zien. Staat uw woning er niet tussen? Laat ons dan een zoekopdracht voor u uitvoeren, dan gaan onze verhuur medewerkers op zoek naar de woning van uw wensen en eisen. Mochten we een geschikte woning gevonden hebben nemen wij direct contact met u op.  En dit alles op basis van No Cure No Pay

Enthousiast geworden? Neem contact op met ons kantoor of maak een vrijblijvende afspraak met Domica Rotterdam