Gemeubileerde huurwoningen vind u bij verhuurmakelaar Domica

Voor het huren of verhuren van gemeubileerde huurwoningen in Nederland bent u bij Domica aan het goede adres. U vindt bij verhuurmakelaar Domica op de website www.domica.nl ook gestoffeerde en kale woningen te huur in onder andere Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Rotterdam, Alkmaar, Almere, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum en Leiden.

Wie huren gemeubileerde huurwoningen via Domica 

Veel woning in Nederland worden gemeubileerd aangeboden. Dit zijn vooral tijdelijk beschikbare appartementen en huurwoningen die aan expats verhuurd worden. Zij gaan voor de korte woonperiode huur niet zelf extra meubels regelen en het bedrijf betaalt en de hogere kosten die met gemeubileerde huurwoningen gepaard gaan worden toch door het bedrijf van de vaak buitenlandse werknemer betaald. Verhuurmakelaar Domica werkt nauw samen met landelijke bedrijven en heeft een groot netwerk aan Expats die op zoek zijn naar gemeubileerde huurwoningen

Meer informatie over het huren van gemeubileerde huurwoningen in Nederland, kijk op de website van verhuurmakelaar Domica.