U zoekt een huurwoning in het “oude Noorden'' in Rotterdam ? Neem dan contact op met Domica Rotterdam

Bent u op zoek naar een woning in een gezellige en culturele buurt? Domica Rotterdam is door de gehele regio Rijnmond actief, zo hebben wij ook woningen in woonwijk het Oude Noorden in ons woning aanbod.

Wie aan de achterzijde van het Centraal Station uitstapt, staat al met twee benen in Rotterdam Noord. Een wijk die alles heeft. Het Oude Noorden heeft de afgelopen tien jaar een verbluffende transformatie doorgemaakt. Een volksbuurt is omgetoverd tot een designwalhalla. Shoarmazaken en erotiekwinkels maakten plaats voor winkels met vintage meubels, galeries en lunchrooms. Het Oude Noorden is the place to be . Wie een rondje Zaagmolendrift doet komt de vele leuke winkels vanzelf tegen. Maar er is meer; grenzend aan het Oude Noorden liggen de Hofbogen, onder voormalig station Hofplein, waar zich tientallen creatieve ondernemers gevestigd hebben.

Het Oude Noorden is één van de weinige wijken die de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. De ouderwetse Rotterdamse sfeer kun je hier dus nog steeds proeven. Vooroorlogse panden zijn volledig gerenoveerd en zorgen voor een unieke sfeer in de wijk. Niet voor niets wil iedereen in deze prachtige en nostalgische woonwijk een woning huren bij Domica Rotterdam . Vooral expats hebben een voorkeur voor deze prachtige wijk.

Domica Rotterdam is al periodes lang toonaangevend op de Rotterdamse huurwoningenmarkt. Zo huisvesten wij al jaren expats en particulieren op een snelle en vakkundige manier. Dankzij ons brede aanbod en royale netwerk kunt u bij ons voor al uw wensen terecht. Neem gerust contact op met ons kantoor om uw mogelijkheden te doorspreken.

T: 010-2680024
E: rotterdam@domica.nl