Woning huren in Barendrecht en Schiedam

Centraal wonen, dicht bij Rotterdam maar niet in de drukte van de stad? Domica Rotterdam biedt de oplossing .
Bent u op zoek naar een woning in regio Rijnmond maar u wilt u niet in de drukke stad Rotterdam wonen? Domica Rotterdam is actief door bijna heel Zuid Holland, zo bieden wij ook woningen in Schiedam en Barendrecht aan.

Schiedam en Barendrecht zijn steden die dicht tegen Rotterdam liggen.. Schiedam bijvoorbeeld oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. Via de metro is het heel makkelijk bereikbaar en je bent er daardoor ook snel in Rotterdam.

Veel mensen kennen Schiedam om haar jenevergeschiedenis en de nog steeds aanwezige jeneverproducten. Veel monumenten, zoals de pakhuizen, mouterijen, branderijen en de molens, herinneren aan dit verleden. In het historische stadshart is nog een groot deel van deze authentieke panden bewaard, onder andere aan de Lange Haven en aan de Korte Haven. Monumentale gebouwen bepalen het gezicht van Schiedam. Het is dan ook zeer prettig wonen in het oude centrum.

Domica Rotterdam voorziet al jaren snel en vakkundig huurwoningen in regio Rijnmond. Door ons brede netwerk in meerdere luxe segmenten kan iedereen terecht bij Domica Rotterdam. Neem gerust contact op met ons kantoor zodat we de mogelijkheden kunnen doorspreken.

T: 010-2680024
E-mail: rotterdam@domica.nl