Snel een woning huren in de vrije sector kan bij verhuurmakelaar Domica

De grootste verhuurmakelaar van Nederland, Domica, heeft een breed aanbod aan beschikbare huurwoningen in de vrije sector in heel Nederland: van Amsterdam tot Enschede en van Groningen tot Venlo. Domica biedt vrije sector woningen in alle grote steden in Nederland aan:  Rotterdam, Hilversum, Zwolle, Den Bosch, Dordrecht, Tilburg, Amstelveen, Arnhem, Amersfoort en Eindhoven.

Wat is een vrije sector huurwoning?

Een huurwoning in de vrije sector is een woning met een rekenhuur hoger dan €711. Anders gezegd, met meer dan  143 punten volgens de puntentelling zelfstandige woonruimte. (per 01-01-2016).

Wanneer u een woning wilt huren in de vrije sector hoeft u hiervoor geen huisvestingsvergunning aan te vragen. De Domica kantoren werken ook niet met wachtlijsten.

Zoekt u dus een woning in de vrije sector in Nederland? Neem dan snel contact op met de verhuurmakelaars van Domica bij u om de buurt of kijk op de website van Domica. Een van onze medewerkers helpt u snel en vakkundig aan een woning in de vrije sector. Domica heeft ca. 1000 huurwoningen beschikbaar in heel Nederland.