Met advies uw woning verhuren in Rotterdam door Domica

Uw bent van plan om in Rotterdam te gaan beleggen in vastgoed voor verhuur? Dat is een spannende keuze waarbij goede informatie belangrijk is. Laat Domica Rotterdam u helpen met het nemen van de juiste beslissingen. Het is logisch dat u over bepaalde dingen vragen heeft zoals: Welke wijken zijn in Rotterdam gewild? Wat voor vastgoed kan ik het beste in Rotterdam kopen? Allemaal vragen waar Domica Rotterdam u uitstekend verder mee kan helpen. Domica heeft een team van specialisten die u ondersteunen en voorzien van de juiste informatie.

Tijdens het advies gesprek kunt u samen met de vastgoed manager van Domica Rotterdam kijken aan welke doelgroep uw wilt gaan verhuren of in welk wijk uw een woning in Rotterdam wilt gaan kopen. Het soort huurwoning en de locatie van de huurwoning hangt nauw samen met de doelgroep die u wilt aantrekken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de expat markt, een zeer intressante doelgroep met een hoog rendement.
Mocht u nog totaal geen idee hebben wat u precies wil dan is een advies gesprek de eerste stap in deze dynamische markt. Na het gesprek met de Domica vastgoedmanager zal u een duidelijker beeld hebben en zult u anders kijken naar wijken en type huurwoningen.

Domica Rotterdam weet als geen ander hoe een huurder naar een huurwoning kijkt en wat wel en niet gewild is in Rotterdam. Heeft u al een idee welk pand u wil kopen? Domica Rotterdam kan u over alles adviseren en kijkt samen mee of het object geschikt is voor spoedige verhuur.
Heeft u meer vragen of wilt u advies betreft het vastgoed? Neem dan contact op met ons kantoor.

T:010-2680024
E: rotterdam@domica.nl