Uw woning in Rotterdam snel en vakkundig verhuren tegen een hoog rendement bij Domica rotterdam

Welkom bij Esther Dekker van Domica Rotterdam, de makelaar met het grootste huuraanbod van gestoffeerde en gemeubileerde woningen in de regio Rijnmond.

Klantgerichtheid staat bij Esther Dekker hoog in het vaandel. Bij bemiddeling en advisering hecht Esther Dekker dan ook veel waarde aan het contact dat zij heeft met haar cliënten, of u nou een huurder of verhuurder bent bij Esther Dekker bent u bij Domica Rotterdam altijd aan het juiste adres.

Bij het nemen van beslissingen rondom de aan- of verhuur van een woning of appartement spelen aandacht, tijd, zorgvuldigheid en essentiële marktkennis een grote rol. Esther Dekker maakt graag tijd voor u vrij, of u nu een huurder of een verhuurder bent. 

Domica Rotterdam heeft veel ervaring in het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde woningen voor de huurwoning markt. Esther Dekker heeft nauw contact met beheerders en vastgoedbeleggers zodat Domica Rotterdam altijd over het juiste aanbod van huurwoningen beschikt. Hierdoor kan Domica zowel de huurders als de verhuurders uitstekend van dienst zijn met een totaal dienstpakket.

Wij werken op basis van no cure no pay wat betekend dat wij u alleen een succes fee in rekening brengen als wij daadwerkelijk een goede huurder voor uw woning gevonden hebben en/of u als huurder een zoekopdracht heeft afgegeven bij Domica.

Wilt u vrijblijvend kennis maken met Domica ? Bel of mail ons dan en u zult ervaren hoe wij u als huurder of verhuurder van woonruimte volledig kunnen ontzorgen.

Voor expats biedt Domica Rotterdam een uniek relocation concept.

Voor diverse grote partners van grote expat projecten van Unilever, Shell en KPN zoekt Domica met spoed luxe gemeubileerde appartementen en woningen, bel ons voor de mogelijkheden 010-2680024.
Voor meer informatie over Domica Rotterdam of Esther Dekker haar vastgoed blog:
Bel dan nu : 010 – 2680024 
Of mail naar: rotterdam@domica.nl 
Of zie de blog over vastgoed verhuren in Rotterdam van Esther Dekker: http://woningverhurenrotterdam-blog.nl