Samen met ons aan de slag... in je eigen Domica-vestiging!

Maak kennis met Domica: een landelijk opererende franchise-organisatie op het gebied van huur, verhuur en beheer van woningen. Domica is opgericht door zes ervaren ondernemers met tientallen jaren ervaring in de verhuurmakelaardij. Bijzonder is dat zij - ook op dit moment- als franchisenemer vestigingen van Domica runnen. Dat betekent dat iedereen hetzelfde belang nastreeft - en samen met jou Domica tot een succes maakt!

Een rotsvast vertrouwen in de woningverhuur-markt

Deze ondernemers weten wat het is om in de huidige markt een succesvol (verhuur) makelaarskantoor te bestieren. Het voordeel voor jou: iedereen is zich bewust van de kracht van de combinatie. Een perfecte centrale organisatie, een bewezen marketingconcept en een haalbaar businessplan. De ideale basis voor startende ondernemers in de woningverhuurmarkt!

Lokale focus. Landelijk bereik

De woningverhuurmarkt is ‘booming’ op dit moment. Er is nog steeds een tekort aan woningen, maar banken zijn tegelijkertijd terughoudend bij het verlenen van hypotheken en financieringen. Dat is een ideale basis voor jouw vestiging van Domica! Een ander belangrijk punt is de combinatie van de lokale ondernemer, binnen een landelijk verhuurconcept. Jij -als franchisenemer- kent jouw regio als de beste. Je weet wat er speelt, waar je moet zijn en wie je moet spreken. Dat is essentieel voor succes!

Je lokale focus geeft je veel vrijheid. Maar je werkt tegelijkertijd nauw samen met de andere ondernemers binnen Domica. Domica beheert de succesvolle en perfect vindbare website www.domica.nl en heeft contracten met verschillende media, zoals www.pararius.nl. Hiermee krijgt het complete woningaanbod van Domica de aandacht die het verdient! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een herkenbare en zichtbare vestiging van Domica start. Wij zorgen, samen met jou, voor de opzet en inrichting en aankleding.

Domica is op dit moment gevestigd in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Dordrecht, ʻs-Hertogenbosch (Den Bosch), 's Gravenhage (Den Haag), Eindhoven, Enschede, Lieden, Rotterdam, Roosendaal, Utrecht, Venlo, Groningen, Hilversum, Tilburg en Zwolle. Let op: jouw woonplaats kan hier natuurlijk ook bij komen! Lees gerust verder wanneer je wilt weten hoe jij dat zelf kunt realiseren - als zelfstandig ondernemer.

Herkenbare producten en diensten

Domica is de absolute specialist op het gebied van huur, verhuur en beheer van woningen. Dat is de kern van ons dienstenpakket. Allereerst: Je begeleidt huurder en verhuurder naar een succesvolle transactie. Door middel van het technisch en administratief (woning)beheer zorg je er voor dat de relatie behouden blijft - en je een waardevol netwerk bouwt van opdrachtgevers en prospects. Daarin ben je, of word je, de allerbeste in je regio. En dat doen we samen!

Waardevolle ondersteuning door het Domica-team

Door onze franchiseformule sta je er als (startend) ondernemer niet alleen voor! De complete basis, waaronder de inrichting van de vestiging, de marketing, het commerciële benaderingsconcept van verhuurder en huurder, het gebruik van internet, de administratie en alle overige aspecten van de onderneming worden door de Domica-organisatie aan je ter beschikking gesteld. Hierdoor behaal je, als franchisenemer, direct voordeel en kun je meteen aan de slag, zonder je ondernemerschap en zelfstandigheid te verliezen.

In een individueel contract (met daaraan gekoppeld het franchise-handboek) worden de onderlinge afspraken vastgelegd. Domica neemt de verantwoordelijkheid voor de verdere ontwikkeling van de formule op zich. De franchisenemer geeft met behulp van die formule optimaal invulling aan zijn lokale ondernemerschap

 

Lees meer over onze franchise formule via  Franchise+ Formulegids