U zoekt een appartement op de Kop van Zuid of in het centrum van Rotterdam? Bel Esther Dekker Van Domica Rotterdam

De Kop van Zuid is en wordt gebouwd op voormalige, in onbruik geraakte haventerreinen rond de Binnenhaven, Entrepothaven, Rijnhaven, Spoorweghaven en de Wilhelmina pier. Deze haventerreinen zorgden samen met de Nieuwe Maas voor een grote fysieke afstand tussen het centrum ten noorden van de Maas en Rotterdam-Zuid. Tegenwoordig is dit gebied gevuld met stedelijk gebied en trekken er veel bedrijven naar toe. Bekende gebouwen zijn onder andere: de Toren op Zuid, de Rotterdam en de Maastoren.
Domica Rotterdam:
Wij zijn al tientallen jaren zeer actief op de Rotterdamse huurwoningenmarkt. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende netwerken opgebouwd en kennen wij de huur markt op ons duimpje. Duizenden tevreden huurders zijn u al voorgegaan op hun zoektocht naar goede huisvesting.
Huren bij Domica staat garant voor een goede huurperiode. Al de woningen zijn van alle gemakken voorzien en wij hebben altijd goed contact met onze verhuurders. Wij staan altijd klaar voor vragen van onze huurders, ook na 5 uur ’s middags. 
Twijfel niet en bezoek onze website voor ons huidige aanbod aan huurwoningen verspreidt door de hele provincie Zuid-Holland.
Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons kantoor zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken.
Domica Rotterdam is al jaren dé toonaangevende makelaar op de Rotterdamse huurwoningenmarkt. Onze doelgroep bestaat uit particulieren en expats. Domica Rotterdam is actief in het hogere segment. Zo bieden wij weinig tot geen woningen onder de duizend euro aan. Huren bij Domica Rotterdam staat garant voor een succesvolle huurperiode zonder problemen. Dit komt omdat wij nauw contact hebben met zowel de huurders als verhuurders.
Meer informatie ?

T: 010-2680024
E: rotterdam@domica.nl